VR Box Review – Google Cardboard Headset

VR Box Review – Google Cardboard Headset

De kartonnen headset van Google is een soort doe-het-zelf-kit die in het jaar 2014 door Google is geïntroduceerd. De kit is onlangs door Google verkocht via de Play Store. Het is beschikbaar voor $ 15 en is gemakkelijk in elkaar te zetten om op een headset van virtual reality te lijken. Het is technisch gezien een eenvoudige viewer, vooral omdat het gemakkelijk te gebruiken is en een op zichzelf staand apparaat is. Het vereist iOS of een Android-telefoon om zijn weergave- en verwerkingskracht te verzamelen. Het is ook eenvoudig te gebruiken, zodra de kartonnen kit is afgeleverd, moeten gebruikers deze eenvoudig opvouwen en in de telefoon steken om een ​​verscheidenheid aan kartonnen spellen te ontdekken. Deze virtual reality of een VR-box is zowel verkrijgbaar in de App Store van Apple als in de Google Play Store en het is nu mogelijk om de basis VR-demo’s gratis uit te proberen via de Google-karton-app voor zowel iOS als Android. De instelling van het karton is te beheren via de karton-app.

Overzicht VR-box: De VR-box is een stevige plastic versie van de Google-kartonnen headset met volledig verstelbare ooglenzen.

Lenzen: de lenzen zien eruit als een kinderverrekijker en het is mogelijk om hun positie in de afmetingen, diepte en breedte aan te passen, afhankelijk van de video of de toepassing. Elke applicatie op het Google-karton heeft een ander gezichtsveld en het kan zijn dat gebruikers de headset moeten aanpassen voor verschillende toepassingen.

Comfort: Deze headsets moeten hard tegen het gezicht worden geramd en moeten dus comfortabel zijn. De VR-box voelt zo comfortabel aan in vergelijking met de originele kartonnen headset en indien nodig kan er in de omgeving extra vulling worden gebruikt voor mensen met een nokneus.

Telefoonhouder: de telefoonhouder heeft aan beide zijden vulling waar de telefoon op zijn plaats wordt gehouden. De houder heeft aan beide zijden gaten zodat de gebruiker een oplader en koptelefoon kan toevoegen, zodat wanneer het apparaat in gebruik is, er niet veel stroomstoringen zijn en de gebruiker veel langer in de VR-box kan worden ondergedompeld. De slider wordt met een klik in de headset vastgezet en schuift er niet vanzelf uit. De VR-houder heeft een lijnmarkering om gebruikers te helpen de telefoon te centreren en biedt zo een hoge kwaliteit aan de set zonder enige onhandigheid.

Meer dan alleen games spelen, doet de headset wonderen bij het kijken naar films. Gebruikers hebben het verbluffend gevonden om 3D-films te kijken met de set, die veel, veel beter is dan de kartonnen set. De hoofdband is absoluut comfortabel en de vulling rond de ogen helpt om de set urenlang te gebruiken bij het kijken naar films.

Bron: Mohammad Nasir

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie