Waar en hoe vind je gelieerde producten om te promoten?

Waar en hoe vind je gelieerde producten om te promoten?

Als u eenmaal uw eigen doelmarkt heeft en hun behoeften en wensen kent, is de volgende vraag waar en hoe u relevante aangesloten producten kunt vinden om bij hen te promoten, zodat u geld kunt verdienen? Hier ga ik het in dit artikel over hebben.

1. KlikBank

De eerste plaats waar je naar toe kunt gaan, is wat de meeste goeroes tot hun studenten hebben gepredikt.

Ter informatie: ClickBank is een van de grootste online marktplaatsen voor de verkoop van digitale en informatieproducten in de vorm van e-books, videotutorials, software en websitesjablonen, of het nu HTML of WordPress is.

Ze variëren van kunst en entertainment, zaken en beleggen, gezondheid en fitness tot zelfhulp enz.

Registreren voor ClickBank is gratis en eenvoudig.

Om uw eerste commissies te verdienen, moet u echter ten minste 5 verkopen genereren op het moment dat ik dit schrijf voordat u de optie krijgt om cheques thuisbezorgd of directe stortingen op uw bankrekening te ontvangen.

2. Paydotcom

Oorspronkelijk opgericht door de gevestigde online marketeer Mike Filsaime en nu overgenomen door een ander genaamd Shawn Casey, begon ik hier met het maken van mijn eerste commissies.

het lijkt heel erg op ClickBank als bij het promoten van informatiecursussen.

Zodra u commissies heeft gemaakt, wordt u betaald via PayPal die u kunt opnemen en op uw bankrekening kunt storten.

3. Amazone

De tweede aangesloten marktplaats is Amazon, dat wereldwijd bekend is.

In tegenstelling tot ClickBank verkochten ze voornamelijk fysieke producten, zoals dingen die mensen zoals jij en ik elke dag in winkels en winkels kopen.

Zoals wijn, videogames, huishoudelijke apparaten, elektronica, kleding en accessoires om er maar een paar te noemen.

Om betaald te worden, moet u minimaal $ 100 aan commissies verdienen voordat ze de cheque naar uw huis sturen. Hoewel ze ook een directe bankdeposito hebben, is die optie momenteel alleen beschikbaar voor inwoners van de VS.

Het enige nadeel is dat ze slechts 4% betalen voor een start. Maar als je ze eenmaal hebt geholpen meer te verkopen, zullen ze dat percentage uiteindelijk verhogen.

4. Marktgezondheid

Market Health is een ander aangesloten netwerk dat zich voornamelijk richt op schoonheids- en gezondheidsproducten voor mannen en vrouwen.

Hier heb je de mogelijkheid om betaald te krijgen voor elke verkoop of lead die je voor hen hebt gegenereerd.

Zodra u bent geregistreerd en goedgekeurd als partner, geven zij u een ATM-kaart waarmee u geld kunt opnemen van uw lokale bank zodra u commissies heeft gemaakt.

5. Meer niche

More Niche is een directe concurrent van Market Health.

Het enige verschil is dat ze u niet alleen de tools en bronnen bieden zoals in afbeeldingen, sjablonen voor bestemmingspagina’s, artikelen, gratis rapporten en advertenties, ze bieden u ook een aangesloten manager die u zal begeleiden als u nieuw bent in dit geheel internetmarketing spel.

Hier heeft u ook de mogelijkheid om cheques, directe stortingen of betaling via PayPal te ontvangen.

Dit zijn de 5 belangrijkste plaatsen waar ik de afgelopen 5 jaar mijn inspanningen op heb gericht.

U kunt ook uw due diligence doen bij het vinden van anderen door simpelweg uw niche in te typen, gevolgd door aangesloten netwerken in Google

Bron: Amuro Wesley

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie