Waar Google zich op richt als het gaat om linkbuilding

Waar Google zich op richt als het gaat om linkbuilding

Elke goede online marketeer weet hoe belangrijk linkbuilding is voor het succes van uw zoekmachineoptimalisatie. Als u SEO-serviceproviders gebruikt, moet linkbuilding worden opgenomen in uw SEO-pakket, zodat u autoriteit kunt opbouwen, verkeer naar uw website kunt genereren en kunt genieten van aanhoudend online succes.

Het belangrijkste om te onthouden wanneer u een van de SEO-serviceproviders gebruikt voor uw linkbuilding-campagne, is ervoor te zorgen dat ze geen enkele van de richtlijnen van Google schenden. Google is buitengewoon streng en één overtreding kan uw online zoekrangschikking belemmeren en ertoe leiden dat uw concurrenten die ene stap voorwaarts over u heen krijgen, iets wat u in zo’n competitief online marketinggebied wilt vermijden.

Google beschouwt hun richtlijnen als geschonden als u te veel zoekwoorden heeft. Het vullen van zoekwoorden is een van de meest schadelijke dingen die u kunt doen voor een linkbuilding- of zoekmachineoptimalisatiecampagne. Ze zoeken ook naar uw artikelen die op te veel sites zijn gepubliceerd, dit betekent dat de kans groot is dat u uw links op te veel plaatsen probeert op te bouwen, te veel links is een teken dat u alleen advertenties voor de links publiceert.

Iets anders waar Google zich erg op richt, is de kwaliteit van de convener die u publiceert. U wilt dat uw artikelen informatief en interessant zijn en een vraag beantwoorden of waardevol advies geven. Elk artikel dat u publiceert, moet erop gericht zijn uw klanten de waarde te bieden die ze verdienen door uw website te bezoeken.

Daarnaast beschouwen ze hun richtlijnen ook als geschonden als u dezelfde of vergelijkbare inhoud in al uw artikelen publiceert. Er zijn bedrijven die om tijd te besparen één artikel schrijven en dit op een aantal platforms publiceren, dit betekent dat het doorlopende dubbele inhoud is, iets waar het bedrijf verantwoordelijk voor zal worden gehouden, wat betekent dat hun positie zal dalen.

Er zijn nog enkele andere belangrijke dingen om te onthouden als het gaat om linkbuilding. De eerste is dat uw links nooit spam mogen zijn. Het artikel moet op dezelfde regels staan ​​als de links die u verstrekt. U kunt geen links geven die een klant doorverwijzen naar een website voor betaaldagleningen wanneer uw artikel bijvoorbeeld over hondenvoer gaat. Zorg ervoor dat alles relevant is in wat u doet, zodat de zoekmachines niet denken dat u uw klanten spamt.

De koppelingen moeten altijd handmatig worden gedaan. Dit is zo belangrijk en iets om te bevestigen met uw SEO-serviceprovider. Sommige bedrijven gebruiken automatische links die buitengewoon gevaarlijk zijn omdat ze klanten kunnen doorverwijzen naar verbroken links, niet-relevante links en links van slechte kwaliteit. Nogmaals, dit kan uw online ranking beschadigen en ervoor zorgen dat u op de lange termijn klanten verliest.

Waar je ook op moet letten is dat je alleen hoogwaardige links gebruikt. Hoogwaardige links van gezaghebbende sites zijn de beste optie om uw zichtbaarheid te vergroten en u te helpen uw bedrijf verder te laten groeien.

Controleer en beoordeel uw links te allen tijde. Controleer ze om te zoeken naar fouten of verbroken links die uw online reputatie kunnen schaden. Test alle links regelmatig, kijk hoe ze voor u presteren en voeg nieuwe links toe die voor meer interesse en betere resultaten zorgen.

Vergeet niet om altijd een SEO-serviceprovider te kiezen die ervaring heeft met handmatige linkbuilding en SEO, die u de uitzonderlijke services kan bieden die u nodig hebt om uw merk een boost te geven en uw inkomsten op de lange termijn te verhogen. Bekijk het bedrijf, lees recensies van klanten, identificeer prijzen en beslis vervolgens of u doorgaat met uw eigen campagne of gebruik wilt maken van professionele services.

Bron: Anoop K Krishnan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie