Waar koop je een iPad in Singapore met de beste deal?

Waar koop je een iPad in Singapore met de beste deal?

Op het moment van schrijven van dit artikel heeft Apple besloten Singapore niet op te nemen als een van de landen voor wereldwijde verzending van de Apple iPad. Dit is slecht nieuws, aangezien veel Singaporezen graag een iPad willen hebben. Ik zal enkele tips met je delen om de Apple iPad met de beste deal te kopen.

De eerste tip is dat populaire Singapore-forums zoals hardwarezone.com of olx.sg ze hebben. Ga direct naar de geclassificeerde secties en je zou daar veel mensen moeten vinden die de iPad verkopen. Bekijk alle advertenties en vind de goedkoopste beschikbare prijs. Sommigen van hen zullen hun mobiele nummer achterlaten, waarop u onmiddellijk contact met hen kunt opnemen.

Als ze geen contact achterlaten in de forumpost, moet je een account op dat forum registreren en ze vervolgens een privébericht sturen om aan de verkoper aan te geven dat je de iPad van hem wilt kopen.

Zodra de verkoper contact met u opneemt, regelt u gewoon een geschikte tijd en locatie in Singapore naar keuze en ontmoet u de verkoper persoonlijk. Zorg ervoor dat u de iPad grondig controleert en dat deze goed werkt. Doe uw due diligence door te controleren op krassen, scheuren en tekenen van defect.

Het voordeel van het op deze manier kopen van de iPad is dat u hoogstwaarschijnlijk de beste deal krijgt, aangezien de verkoper geen fysieke winkel heeft en dus geen huur hoeft te betalen en de besparingen aan u kunnen worden doorgegeven,

Een andere tip is om te kopen bij winkels in populaire elektronische winkelcentra zoals Sim Lim Square, Funan, Mustafa en Lucky plaza in Singapore. Op Sim Lim Square verkoopt het iPad 16 GB Wifi-model voor ongeveer SGD $ 950, en Mustafa Center verkoopt vanaf SGD $ 1.249. Als beide winkelcentra de iPad hebben uitverkocht en je niet meer kunt wachten, kun je nog steeds proberen de iPad te kopen bij Lucky Plaza voor SGD $ 1.600 en later.

De reden voor de hoge prijs van iPad op Lucky Plaza is omdat het een winkelparadijs is voor toeristen en dus zijn de meeste klanten bereid tegen torenhoge prijzen te betalen omdat ze geen iPad terug kunnen krijgen in hun land.

Bron: Thomas Hoi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie