Waar ontmoet je rijke, knappe miljonairs – Hoe van een succesvolle man te houden?

Waar ontmoet je rijke, knappe miljonairs – Hoe van een succesvolle man te houden?

Heb je je afgevraagd hoe je rijke, jonge, alleenstaande mannen kunt ontmoeten? Zijn rijke, jonge mannen jouw “type”? Vindt u het moeilijk om deze mannen in de normale loop van uw leven te ontmoeten? Voordat we u enkele manieren laten zien waarop u gemakkelijk rijke jonge mannen kunt ontmoeten, is hier wat stof tot nadenken:

1. Heb een duidelijk idee van wat je wilt. Wat is een “rijke man” volgens jou? Rijk kan $ 1 miljoen of $ 31 miljoen betekenen. En hoe jong is jong? Jong kan 17 zijn of jong kan 32 zijn. Maak al deze feiten duidelijk in je hoofd. Schrijf ze op als je wilt.

2. Vraag jezelf af waarom je deze dingen wilt. Zoekt u financiële zekerheid? Of wil je gewoon een heel leuke tijd hebben met een vriend die je mooie cadeaus zal schenken? Is het voor de schijn?

We oordelen hier helemaal niet. Iedereen heeft andere wensen en behoeften en dingen waarvan ze denken dat ze niet zonder kunnen. Als je na de bovenstaande analyse zonder een spoor van twijfel weet dat je zo’n man wilt, kun je zo rijke mannen vinden:

· Neem een ​​vriend mee en ga naar een pub of restaurant in het welvarende deel van de stad waar de rijke mensen rondhangen. Het is logisch, nietwaar?

· Online gaan. Er moeten websites zijn die in deze behoefte voorzien… ze voorzien zeker in elke andere behoefte!

· Vraag je vrienden om je te installeren.

· Kijk om je heen. Hij staat misschien recht voor je neus, maar zwijgt over zijn trustfonds!

Enkele waarschuwende woorden voor u:

· Weet dat als je alleen maar een rijke man wilt vinden, jongens dit kunnen oppikken.

· Veel rijke mannen zijn erg krap met hun geld dus schrik niet als je een rijke date krijgt en je ziet geen rozen of sieraden en hij laat je elke keer weer Hollands gaan!

· Pas op voor jongens die te jong zijn voor jou: je zou je heel snel kunnen vervelen door hun gebrek aan volwassenheid.

· Als je gewoon wat arm candy wilt, koop dan een designer handtas. Misschien moet je ook een zelfhulpboek pakken, want dat is echt geen reden om een ​​man te zoeken. Het zal je een leger gevoel geven dan toen je begon.

· Is hij echt rijk, of is het MasterCard of mama die zijn weelderige levensstijl ondersteunt?

Mogen we hieraan toevoegen dat, als je op zoek bent naar “rijke, jonge mannen”, ervoor moet zorgen dat ze rijk zijn op alle manieren die tellen, want niet al het geld in de wereld kan vriendelijkheid en integriteit kopen. En zorg ervoor dat je ze matcht in een rijke geest en een jeugdige houding.

Bron: Evangeline K Harris

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie