Waar vind je geld voor startende non-profitorganisaties?

Waar vind je geld voor startende non-profitorganisaties?

Een paar dagen geleden las ik een bericht over een kleine non-profitorganisatie in de gemeenschap die advies zocht over het verkrijgen van financiering. Het opzetten van een non-profitorganisatie is moeilijk, en het kan een uitdaging zijn om uit te zoeken waar het geld te vinden is dat nodig is om het te exploiteren. Nieuwe goede doelen hebben zelden het vermogen om aan te tonen dat ze alles in huis hebben om een ​​duurzame organisatie te worden in plaats van slechts een vliegje te zijn.

Als u een nieuwe non-profitorganisatie heeft, weet u dat u veel moet graven.

Geld vinden is niet onmogelijk. Je moet klaar zijn om elke steen om te draaien en elke kans te bekijken. Voordat u aan de slag gaat, is een van de beste dingen die u voor uw organisatie kunt doen, een groep ervaren experts en adviseurs bij uw non-profitorganisatie betrekken. Dit zal met name handig zijn bij aanvragen voor stichtingen en bedrijven, omdat het zal aantonen dat u het verstand heeft om uw organisatie te helpen een essentieel onderdeel van uw gemeenschap te worden. Intensief onderzoek doen is een ander cruciaal element om ervoor te zorgen dat uw non-profitorganisatie een duurzaam en vitaal onderdeel wordt van het gesprek over uw doel.

Als uw non-profitorganisatie erg nieuw is en nog in oprichting is (bijv. niet met een IRS 501(c)(3)) en u wilt beginnen met het inzamelen van geld, dan kunt u overwegen een fiscale sponsor te vinden. Door samen te werken met een fiscale sponsor kunt u financiering aanvragen en verkrijgen voor uw non-profitorganisatie, zelfs als u eraan werkt om de benodigde documenten volledig operationeel te krijgen. Wanneer u met een fiscale sponsor werkt, worden fondsen geaccepteerd met behulp van de fiscale sponsor die u een kleine administratieve vergoeding in rekening brengt en u voorziet van het geld dat u nodig heeft voor uw operatie.

  1. Opstartprogramma’s voor bedrijven

Bedrijfsfinanciering is een uitstekende plek om start-upfondsen te zoeken, vooral omdat bedrijven bekend zijn met investeren in onderzoek en ontwikkeling. Double the Donation is een uitstekende bron voor bedrijven die non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen helpen financieren.

  1. federale programma’s

De federale overheid verstrekt subsidies aan maatschappelijke organisaties en kan aanzienlijke fondsen verstrekken, hoewel het proces enigszins lang en omslachtig kan zijn. Ga naar Grants.gov om federale subsidies te vinden die u kunnen helpen.

  1. GrantWatch

Een ander uitstekend hulpmiddel om onderzoek te doen, is GrantWatch. GrantWatch is een geweldige site om federale, staats- en bedrijfssubsidies te vinden die aanzienlijk kunnen zijn, op basis van uw missie en subsidiecriteria.

  1. Bougie Stichting

De Sparkplug Foundation is een familiestichting die startende groepen helpt die zich bezighouden met muziek, gemeenschapsorganisatie en onderwijs. De subsidies die de organisatie verstrekt, zijn over het algemeen die welke significant genoeg zijn om een ​​non-profitorganisatie duurzaam te maken.

  1. Centrum voor Non-profit Excellence (CNE)

CNE zoekt elke week drie subsidiemogelijkheden en biedt haar leden een gevarieerde selectie van subsidievooruitzichten. De groep verstrekte ook informatie aan non-profitorganisaties die nieuw zijn met stichtingsbeurzen of die hun beurzenprogramma willen diversifiëren en ontwikkelen.

Wanneer u op zoek bent naar startgeld, zullen veel groepen u aanraden contact op te nemen met uw netwerk van vrienden, familie en gemeenschap om geld in te zamelen. Hoewel het de beste plaats is om contact op te nemen met degenen die u kennen, kunnen grotere fondsen voor uw organisatie van de overheid en bedrijven komen. Onthoud ook dat het Foundation Center veel mogelijkheden biedt voor bedrijfs- en stichtingsbeurzen.

Een laatste advies is om Google “subsidies voor startende non-profitorganisaties” of een variant daarvan. Maak er een punt van om op zoek te gaan naar startsubsidies. Er zijn er meer dan u zich misschien kunt voorstellen voor uw organisatie.

Bron: Wayne Elsey

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie