Waar zijn al deze gadgets voor?

Waar zijn al deze gadgets voor?

Zonder enige aarzeling geef ik graag toe dat ik aan de korte kant ben als het om gadgets gaat. Voor mij hebben de meeste geen enkele zin. In plaats daarvan hou ik van dingen die eenvoudig en gemakkelijk zijn.

Wat betreft de gracieuze meesteres van de pastorie, ze is geobsedeerd door gadgets. Ze houdt er bijna net zoveel van als ik van appelbeignets houd. Ik ben haar ‘Ambachtskamer’ binnengegaan en zag dat alle gadgets netjes waren geplaatst waar ze thuishoorden. Helaas kon ik u de identificatie van geen van hen vertellen.

Ik ben analfabeet van gadgets, terwijl zij geobsedeerd is door gadgets.

Ik wist tot voor kort niet hoe geobsedeerd ze was met gadgets.

Ik had wat problemen met mijn vrachtwagen, dus ik nam hem mee naar mijn monteur om ernaar te kijken. Tot mijn grote verdriet zei hij dat de motor bijna was neergeschoten en dat hij vervangen zou moeten worden.

Mijn keuzes waren om de motor te vervangen voor ongeveer $ 5.500 of een andere vrachtwagen te kopen voor ongeveer $ 30.000. Ik ben misschien niet handig met gadgets, maar als het om geld gaat, is dat mijn specialiteit.

Ik koos er met tegenzin voor om de motor te laten vervangen, maar het slechte nieuws was dat het ongeveer een maand zou duren. Eerst moest hij een motor vinden en deze naar zijn garage laten vervoeren.

Ik wist tot voor kort niet hoe lang die maand was.

Omdat ik mijn vrachtwagen niet had, moest ik het busje van de Genadige Meesteres van de Pastorie lenen. Ze kocht dat busje iets meer dan twee jaar geleden. Het kostte haar een heel jaar om het soort busje te vinden dat ze wilde. Ze deed al haar onderzoek en vond uiteindelijk het busje van haar gading.

Voor mezelf, die meer dan 1.80 meter lang was, was het alles wat ik kon doen om me als passagier in haar busje te wurmen. Ik ontdekte dat inknijpen als bestuurder nog moeilijker was.

Ze zei dat ik ermee kon rijden en instrueerde me toen hoe ik moest rijden en alle gadgets die bij het besturen van haar busje horen.

Helaas is het mijn gewoonte om niet op te letten als mensen over gadgetdingen praten.

Ik heb mijn rijbewijs al meer dan 50 jaar en heb in die tijd veel auto’s gereden.

Ik bedankte haar, stapte in haar busje en het kostte nogal wat minuten om de stoel op de juiste plek te krijgen waar ik hem kan bedienen.

Terwijl ik op de bestuurdersstoel zat, had ik het gevoel dat ik aan alle kanten werd platgedrukt.

Na een paar minuten kon ik hem starten en vervolgens proberen uit te vinden hoe ik hem in zijn achteruit kon zetten. Ik vond het eindelijk en reed achteruit onze oprit af.

Met nog een paar kleine trekkers zette ik hem weer in de drive en reed vooruit. Het was op dit moment dat ik merkte dat de spiegels allemaal onscherp waren. Hoe kan mijn vrouw in dit busje rijden als de spiegels zo door elkaar staan?

Dus begon ik tijdens het rijden aan de spiegels te friemelen, in een poging ze zo af te stellen dat ik erdoorheen kon kijken. Er is een gadget voor elke spiegel en ik heb de gadgets door elkaar gehaald. Eindelijk kreeg ik het waar het op zijn minst bruikbaar was voor mijn rijgedrag.

Ik zuchtte heel diep, wat meestal betekent dat ik in de problemen zit, terwijl ik over de snelweg rijd. Ik besloot dat ik de radio aan wilde zetten en naar muziek wilde luisteren tijdens het rijden. Je kunt net zo goed plezier hebben terwijl je in zo’n met gadgets vervuild voertuig rijdt.

Door op verschillende knoppen te drukken, kon ik eindelijk de knop voor de radio vinden. Helaas was het geluid erg laag. Nu moest ik een gadget vinden om het geluid harder te zetten zodat ik het kon horen.

Ik weet niet zeker op welke gadget ik heb gedrukt, maar het geluid ging door het dak en maakte me zo bang dat ik bijna uit het voertuig sprong. Ik friemelde wat en zette uiteindelijk het geluid lager.

Het was me niet eerder opgevallen, maar het stuur had overal gadgets omheen. Ik had geen idee waar die gadgets voor waren en probeerde wanhopig er geen aan te raken.

Ik moest rechtsaf slaan en dus zette ik de richtingaanwijzer aan zoals ik dat gewoonlijk doe in mijn vrachtwagen, en het was niet de hemel die door dat busje kwam.

De ruitenwissers begonnen, de ramen gingen verschillende keren op en neer, de claxon klonk drie of vier keer en ik was een puinhoop.

Heel voorzichtig slaagde ik erin om opzij te trekken en het voertuig te stoppen. Ik zat daar en probeerde erachter te komen waar ik al deze gadgets moest uitschakelen?

Ik zou mijn vrouw kunnen bellen, maar dan zou ik het voor de rest van mijn leven horen.

Te midden van al deze verwarring kwam er een idee in me op. Waarom zet u het voertuig niet uit, en misschien zouden alle gadgets sluiten.

Ik zette hem aan met mijn vingers gekruist, en tot mijn vreugde stonden niet alle gadgets aan. Ik weet niet zeker wat ik deed; Ik hoop dat ik het niet nog een keer hoef te doen.

Toen ik naar huis reed, schoot me een vers uit de Schrift te binnen. “De vreze des Heren is het begin van kennis; maar dwazen verachten wijsheid en onderricht” (Spreuken 1:7).

Instructie lijkt de poort naar wijsheid te zijn. Ik heb moeite met het volgen van instructies, daarom heb ik problemen en niet alleen met gadgets.

Bron: James Snyder

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie