Waarom crasht YouTube? YouTube-crashes oplossen

Waarom crasht YouTube? YouTube-crashes oplossen

Het is zeker frustrerend wanneer YouTube op je crasht tijdens het bekijken van een online video, soms zelfs met het crashen van je browser. Net als bij veel andere computergerelateerde problemen, wordt een YouTube-crash door veel mensen vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Als je YouTube traag is of YouTube vastloopt, zijn er eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen. Hieronder staan ​​een paar aanbevolen manieren om YouTube-crashes op te lossen, zodat je zonder zorgen je online video’s kunt bekijken of je eigen video’s kunt uploaden.

Wis je cache en geschiedenis. Als u veel video’s bekijkt, raakt het cachegeheugen van uw browser snel vol en wordt ook uw browsergeschiedenis onoverzichtelijk. Als u uw cachegeheugen en geschiedenis wist, zorgt u ervoor dat uw browser voldoende middelen heeft om video’s soepel en zonder storingen af ​​te spelen. Bovendien zorgt dit ervoor dat andere websites sneller worden geladen en wordt uw browser ook sneller gestart.

Update uw geluidsstuurprogramma’s en Flash-speler. Veel online video’s zijn sterk afhankelijk van Adobe’s Flash Player om hun inhoud op uw computer af te leveren. Vaak verzuimen gebruikers dit stukje software bij te werken, wat leidt tot veel crashes op YouTube. Een beschadigde Flash-speler veroorzaakt niet alleen problemen met YouTube, maar ook met andere sites en is vaak een groot beveiligingslek waardoor malware op uw computer kan komen als deze niet regelmatig wordt bijgewerkt. Een Flash-update omvat vaak ook snelheidsupgrades, dus het lost niet alleen YouTube-crashes op, het zorgt er ook voor dat video’s sneller worden geladen en soepeler verlopen.

Herstel uw register. Fouten bij bestandsassociatie zijn een belangrijke reden waarom YouTube steeds crasht. Deze zijn te vinden in uw systeemregister en hebben niet alleen invloed op uw browser, maar ook op andere programma’s. Het ideale hulpmiddel om dit op te lossen is een hulpprogramma voor het opschonen van het register. Deze eenvoudige en handige app maakt het gemakkelijk om uw register te plaatsen om eventuele ActiveX- en soortgelijke fouten te herstellen die voorkomen dat uw online video’s soepel verlopen.

Je systeemregister is een belangrijk onderdeel van je computersysteem en door het gezond en volledig te houden, worden niet alleen YouTube-crashes verholpen, maar werkt je hele pc ook efficiënter. Hoewel dit er niet voor zorgt dat je in de toekomst geen YouTube-crash krijgt, zal het ze zeker tot een minimum beperken. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat YouTube crasht de volgende keer dat je een virale video bekijkt of zelfs wanneer je bent gerickrolld.

Bron: Jim Marshall

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie