Waarom een ​​iPhone- en autohouder beter is dan uw infotainmentsysteem in de auto

Waarom een ​​iPhone- en autohouder beter is dan uw infotainmentsysteem in de auto

Als u tegenwoordig een high-end auto gaat kopen, zult u versteld staan ​​van het aanbod en de verscheidenheid aan entertainmentsystemen voor in de auto. Sinds de introductie van de radio hebben onze auto’s sindsdien satellietnavigatiesystemen, dual mode-schermen voor het bekijken van films en zelfs de mogelijkheid om vragen die u onderweg heeft te beantwoorden, verder ontwikkeld. Deze systemen kunnen echter vaak behoorlijk dom zijn. Traag, niet intuïtief en zelden bijgewerkt, ze kunnen veel minder nuttig zijn dan de computer die je in je zak hebt – je iPhone.

In tegenstelling tot uw auto, is uw iPhone altijd bij u, om te leren waar u in geïnteresseerd bent en om uit te zoeken waar uw waarschijnlijke bestemmingen zullen zijn. Het weet ook altijd wat voor soort muziek je graag hoort, het geluid van je stem en precies waar het is. Dat zijn dingen die uw auto gewoon niet kan, en met behulp van een iPhone-autohouder kunt u van elke oudere auto een ultramoderne slimme rit maken. Dit zijn onze drie favoriete iPhones-functies voor gebruik in een auto:

1) Navigatie

Navigatiediensten in de auto kunnen soms behoorlijk afschuwelijk zijn. Ofwel zit je vast met degene die in je auto is ingebouwd, die misschien nooit is bijgewerkt naar de nieuwste kaarten, of speciale GPS-apparaten die duur en onhandig kunnen zijn om te installeren. Met een iPhone-houder voor in de auto kun je de GPS gebruiken die je altijd bij je hebt – je telefoon. Je hebt altijd de nieuwste kaarten en toegang tot zaken als verkeersupdates, iets wat veel autonavigatiesystemen niet bieden. Maar misschien wel het beste van alles, omdat de vele docks opladen ondersteunen, zal de batterij van je telefoon niet leeglopen terwijl hij je van locatie naar locatie brengt.

2) Hé, Siri!

Sinds iOS 9 kunnen iPhones luisteren naar het commando ‘Hé, Siri’. Dat betekent dat je thuis dingen kunt vragen als hoe lang je een ei moet koken of een wekker moet zetten. Als je je iPhone echter in je auto hebt gemonteerd, kan dit betekenen dat je dingen moet doen zoals hem vragen om restaurants op je bestemming te vinden voordat je aankomt, hem vertellen een album af te spelen waar je van houdt of je zelfs naar een andere locatie omleiden.

3) Onbeperkte muziekkeuze

Herinner je je de dagen dat je de opbergvakken van je auto’s met cd’s vulde om je muziekkeuzes fris te houden? Zeg maar gedag tegen ze, want met een iPhone en mount combinatie kun je zoveel muziek streamen als je wilt. Veel auto’s van de afgelopen tien jaar hebben Bluetooth-connectiviteit en nog veel meer hebben een 3,5 mm-aansluiting, waardoor verbinding met uw iPhone eenvoudig is. Met een iPhone-houder voor in de auto zijn albumhoezen, informatie en bedieningselementen allemaal binnen handbereik; u hoeft dus alleen maar te kiezen tussen Spotify, Google Play Music of Apple Music.

Bron: Alec James

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie