Waarom geld verdienen met internetmarketing neerkomt op dit ene simpele ding?

Waarom geld verdienen met internetmarketing neerkomt op dit ene simpele ding?

Het is grappig.

Als je alle verschillende advertenties en verkoopbrieven leest die het ene internetmarketingprogramma na het andere verkopen, klinkt het zo gemakkelijk en eenvoudig.

En het grappige is dat als je voorbij de hype en opgeblazen claims komt, het echt gemakkelijk en eenvoudig is om geld te verdienen op internet.

Het enige waar mensen echt moeite mee hebben, is consequent online geld verdienen.

Daarmee bedoel ik een gestage stroom van geld, verkopen en winsten die exponentieel groeien in de tijd, in plaats van eenmalige verkopen en flash-in-the-pan-promoties die binnen een paar weken aan de wijnstok sterven.

Helaas komt de flash-in-the-pan internetmarketeer veel vaker voor dan de man die het consequent en winstgevend doet.

Wat is het verschil tussen de twee?

Eenvoudig:

De eerste man — die het geld over een lange periode verdient — heeft een passie voor zijn product, zijn markt en het marketingproces zelf.

Terwijl de andere man — die misschien een keer snel een hoop geld verdient en vervolgens niet lijkt te reproduceren wat hij deed om dat geld weer te verdienen — geen passie heeft voor het product, de markt en het marketingproces.
Dit klinkt misschien bijna elementair, maar het is waar.

Als je dit alleen voor het geld doet, en als je niet echt houdt van wat je doet, nemen je kansen op succes op lange termijn dramatisch af.

Dus als je op wat voor manier dan ook met internetmarketing bezig bent, en als je niet consequent geld verdient, of helemaal geen geld, denk er dan lang en goed over na hoeveel passie je hebt voor wat je doet — en voor het marketingproces.

Het kan het verschil maken tussen weinig of geen geld verdienen en snel en gemakkelijk veel geld verdienen.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie