Waarom hebben zo weinigen relevante, persoonlijke financiële PLANNEN?

Waarom hebben zo weinigen relevante, persoonlijke financiële PLANNEN?

De beste worden, die je misschien zou kunnen worden, gaat niet vanzelf, maar vereist inzet, focus en bereidheid om zo goed mogelijk te plannen! Helaas doen maar heel weinig individuen dat als het gaat om persoonlijke financiële planning, en hoe kan iemand zonder dit te doen, zo goed mogelijk slagen? Met andere woorden, waarom nemen zo weinig mensen de tijd, gaan ze de verbintenis aan en creëren en gebruiken ze weloverwogen, relevante financiële PLANNEN? Met dat in gedachten zal dit artikel in het kort proberen te overwegen, te onderzoeken, te herzien en te bespreken, met behulp van de mnemonische benadering, waarom dit belangrijk is en waarom het essentieel is om iemands doelen en prioriteiten te vervullen.

1. prioriteiten; percepties; werkwijze; planning: Ga je verder, door jezelf een check-up te geven, vanuit de nek omhoog, en ervoor te zorgen dat je percepties realistisch, haalbaar, de moeite waard en de jouwe zijn? Wat zijn uw persoonlijke prioriteiten en waarom? Wil je je inzetten om het proces te ondergaan, met de discipline, om volledig te onderzoeken wat je zoekt en wat je opties zijn? Als u dit eenmaal hebt gedaan, bent u dan klaar, bereid en in staat om te overwegen wat uw noodzakelijke uitgaven kunnen zijn en hoe uw uitgaven op een meer gerichte manier kunnen worden gebruikt? Ga jij voor de uiterste, kwalitatieve, financiële planning?

2. Luister; leren: Niemand heeft alle antwoorden en/of oplossingen, dus verstandige mensen luisteren effectief en leren hoe ze het beste te werk kunnen gaan. Denk vooruit! Zoals het gezegde gaat, Het regende niet toen Noach de Ark . bouwde! Neem financiering en budgettering serieus en gebruik ze in uw voordeel. Laat uw gebrek aan planning en voorbereiding uw vermogen niet belemmeren om uw dromen te zoeken!

3. Houding; aandacht; bekwaamheid: Je kunt denken dat je het kunt, of denken dat je het niet kunt. Hoe dan ook, je hebt gelijk. Deze woorden, vaak toegeschreven aan Henry Ford, benadrukken de impact die iemands houding heeft op zijn toekomstige mogelijkheden en potentieel! De combinatie van een positieve, can-do-houding, met scherpe aandacht en het ontwikkelen van de nodige aanleg en vaardigheden, om slimme beslissingen te nemen, in termen van persoonlijke financiële planning, positioneert u, in het beste kader – van – verstand!

4. behoeften; niche/ nuance: Als u niet de tijd neemt om op een objectieve, introspectieve manier na te denken over uw persoonlijke behoeften en prioriteiten/doelen, hoe kunt u dan mogelijk, effectief, financieel plannen voor uw mooiste toekomst? Ieder van ons identificeert zich met een specifieke niche en daarom moet dit proces elke nuance, nodig en noodzakelijk, aanpakken.

5. Oplossingen; zelfhulp; dienst: Persoonlijke financiële planning moet gericht zijn op zinvolle oplossingen, gebaseerd op het optimaliseren van onze mate van zelfhulp! Bedenk hoe een betere planning u een essentiële service kan bieden!

Onderschat niet het belang en de kracht van het ontwikkelen van, weloverwogen, zinvolle, relevante, persoonlijke financiële PLANNEN! Heb je de discipline om de tijd te nemen en je persoonlijke energie te gebruiken om dienovereenkomstig te plannen voor je mooiste toekomst. Een financieel plan moet het volgende omvatten: korte termijn/onmiddellijke behoeften; planning op middellange termijn en op langere termijn!

Bron: Richard Brody

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie