Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Waarom het ontwikkelen van een IOS-app een waardevolle investering is voor uw bedrijf

Hoewel zowel mobiele Android- als iOS-apps even krachtig zijn in het wereldwijd zichtbaar maken van een bedrijf voor het publiek, is het een iOS die u meer voordelen kan bieden, als u aan de lange termijn denkt. Volgens Statista-rapporten is de wereld verantwoordelijk voor meer apps voor Android-gebruikers (bijna 2,5 miljoen) dan voor iOS-apps (ongeveer 2 miljoen). Dus uiteindelijk, voor de appreneurs en marketeers, komt Apple’s App Store op de tweede plaats na Google’s Play Store in termen van populariteit. Voor bedrijven die een enorm gebruikersbestand willen ophalen, is een Android-app een perfecte keuze. Maar als u wilt dat uw app niet alleen de juiste gebruikers zoekt, maar ook zoomkwaliteit biedt, dan is een iOS-app iets voor u. Hier hebben we verschillende factoren voor u besproken om u beter te helpen begrijpen waarom investeren in een iOS-app beter is voor uw bedrijf.

De merknaam zegt het al

Een belangrijke reden om een ​​iOS-app in de voorhoede van uw bedrijf te plaatsen, is de unieke ‘merkidentiteit’. Apple heeft jarenlang de erfenis in handen om telefoons en tablets van hoge kwaliteit te leveren. Als de duidelijke winnaar in de markt met een hoge merkreputatie, trekken Apple-apparaten de aandacht van de elite-segmenten van de bevolking.

Vlotte UX/UI van iOS-apparaten

Het valt niet te ontkennen dat Apple meesters is in het ontwerpen en ontwikkelen van de meest vlekkeloze gebruikerservaring voor elk apparaat. Alles, van de grafische interface, schermlay-out, animatiestandaarden tot navigatie, is ontworpen met het oog op de verwachtingen van de gebruikers. Dit zorgt ervoor dat alle iPhone- en iPad-versies zeer prestatiegericht zijn en daarom kan een iOS-app een veel betere klantervaring bieden.

Help je beter te concurreren

Een iOS-app helpt je beter op te vallen in de concurrentie. Door u te helpen verbinding te maken met uw klanten om uw merkreputatie te vergroten, maakt het uw bedrijf uniek ten opzichte van de concurrenten. Afgezien daarvan wordt elk iOS-apparaat geleverd met een uitstekende kwaliteitsstandaard en innovatieve functies die de app zullen helpen om zijn diensten op een buitengewone manier aan gebruikers te leveren.

Aantal gebruikers voor iPhones groeit met de dag

Hoewel de statistieken een groter aantal Android-apparaten laten zien dan iOS, laten de gegevens van het aantal iOS-gebruikers een stijgende trend zien. Dit betekent dat uw iOS-app op de lange termijn zijn gebruikersbestand zal zien groeien.

Verbeterd beveiligingsniveau

Er bestaat geen twijfel over het beveiligingsniveau dat wordt geboden op de Apple-apparaten. Het biedt eersteklas beveiliging en waarborging van gegevensprivacy. Dit wordt beschouwd als het beste aspect van het gebruik van iOS. Dus voor apps die informatie van klanten willen verzamelen, betalingsfaciliteiten willen ondersteunen en gegevensoverdracht willen vergemakkelijken, is iOS het juiste platform. ‘

Het maakt niet uit hoeveel Android erin is geslaagd gebruikers over de hele wereld te werven, iOS heeft zijn verschillende gebruikersgroepen en dat zal uw app onderscheiden van de rest als deze is gebouwd voor iOS. Gespecificeerd als het beste mobiele platform, zal het uw bedrijf helpen een sterke digitale aanwezigheid te verwerven en de inkomsten te laten groeien door op de juiste manier aan elke gebruikersverwachting te voldoen.

Bron: Rob Stephen

  • Gerelateerde Tags: