Waarom internetmarketing? "goeroes" Maak me aan het lachen

Waarom internetmarketing? "goeroes" Maak me aan het lachen

Een van de grootste problemen die ik zie bij mijn klanten en vrienden in de internetmarketingbusiness is deze kwestie van ‘heldenverering’.

Daarmee bedoel ik, mensen beginnen op te kijken naar de verschillende “goeroes” alsof ze groter zijn dan het leven. Alsof ze op de een of andere manier bijna bovenmenselijk zijn, met deze verbazingwekkende vaardigheden en capaciteiten willen de rest van ons, gewone stervelingen, onszelf wanhopig – maar kunnen ze nooit lijken te krijgen.

Het is waar.

Als je naar veel van de internetmarketingforums en blogs kijkt, zul je zien dat alle verschillende goeroes worden geciteerd alsof hun woorden de Schrift zijn. Je ziet dat hun producten lyrisch zijn, ook al leren ze niet echt iets nieuws.

Kijk, hoewel het waar is, zijn er enkele zeer getalenteerde leraren en experts op het gebied van internetmarketing, maar onthoud dat het ook maar mensen zijn. Wat ze ook hebben gedaan om te komen waar ze zijn en al hun geld te verdienen, kan door iedereen worden gedupliceerd.

Als je merkt dat je iemand bent die onder de indruk is van de verschillende internet-‘goeroes’, dan is het beste wat je kunt doen — voor je eigen rijkdom — naar een van hun seminars gaan. Niet per se om te leren wat ze te zeggen hebben (hoewel dat zeker geen kwaad kan!), maar om ze gewoon persoonlijk te ontmoeten.

Waarom?

Omdat het tot je doordringt hoe gewoon en gewoon deze mensen werkelijk zijn. Ze zijn net als jij. Hun vrouwen zeuren, ze kijken naar dezelfde tv-programma’s, ze laten hun ondergoed op de grond liggen, ze hebben dezelfde problemen als jij.

Het enige verschil is dat ze een aantal solide principes hebben geleerd en deze hebben toegepast. En als je eenmaal ziet dat ze geen mini-“goden” zijn, dat het gewoon gewone mensen zoals jij zijn, zal je zelfvertrouwen automatisch stijgen. Je zult je realiseren dat je in je buik kunt doen wat zij deden.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie