Waarom is Bitcoin Cloud Mining de weg vooruit?

Waarom is Bitcoin Cloud Mining de weg vooruit?

Met cloudmining hebt u toegang tot de verwerkingscapaciteit van het datacenter en kunt u cryptomunten verkrijgen zonder dat u de juiste hardware, software hoeft aan te schaffen, geld hoeft uit te geven aan elektriciteit, onderhoud, enzovoort. De essentie van cloud mining is dat gebruikers de verwerkingskracht van externe datacenters kunnen kopen.

Het hele productieproces van cryptomunten wordt in de cloud uitgevoerd, wat cloudmining erg handig maakt voor diegenen die niet alle technische aspecten van het proces begrijpen en niet hun eigen software of hardware willen gebruiken. Als elektriciteit kostbaar is waar je woont – bijvoorbeeld in Duitsland – besteed dan het mijnbouwproces uit in een land waar elektriciteit goedkoper is, zoals de VS.

Soorten Bitcoin cloud mining:

Er zijn momenteel drie manieren om mijnbouw in de cloud uit te voeren:

1. Verhuurde mijnbouw. Lease van een mining machine gehost door de leverancier.
2. Virtueel gehoste mijnbouw. Een virtuele privéserver maken en uw mijnsoftware installeren.
3. Hashkracht huren. Een bepaalde hoeveelheid hash-kracht huren, zonder speciale fysieke of virtuele apparatuur. (Dit is verreweg de meest populaire methode van cloud mining).

Wat zijn de voordelen van Bitcoin-cloudmining?

– Niet omgaan met de overtollige warmte die door de machines wordt gegenereerd.
– Het constante geroezemoes van de fans vermijden.
– Geen elektriciteit hoeven te betalen.
– Uw mijnbouwapparatuur niet verkopen wanneer deze niet langer winstgevend is.
– Geen ventilatieproblemen met de apparatuur, die meestal veel wordt verwarmd.
– Het vermijden van mogelijke vertragingen in de levering van hardware.

Wat zijn de nadelen van Bitcoin-cloudmining?

– De mogelijkheid van fraude,
– Bewerkingen met bitcoins kunnen niet worden geverifieerd
– Tenzij je het leuk vindt om je eigen Bitcoin hash-systemen te bouwen, kan het saai zijn.
– Lagere winsten – Bitcoin cloud mining-services brengen kosten met zich mee.
– Bitcoin-mijncontracten kunnen stopzetting van activiteiten of betalingen toestaan ​​als de Bitcoin-prijs te laag is.
– Het niet kunnen wijzigen van mijnsoftware.

Risico van mijnbouw in de cloud:

Het risico van fraude en wanbeheer is wijdverbreid in de wereld van cloud mining. Beleggers zouden alleen moeten beleggen als ze zich op hun gemak voelen met deze risico’s – zoals ze zeggen, “beleg nooit meer dan wat u bereid bent te verliezen.” Onderzoek sociale netwerken, praat met oude klanten en stel alle vragen die u geschikt acht voordat u gaat beleggen.

Is cloud mining winstgevend?

Het antwoord op deze vraag hangt af van enkele factoren die de winstgevendheid van investeringen beïnvloeden. De kosten zijn de meest voor de hand liggende factor. De servicekosten dekken de kosten van elektriciteit, accommodatie en hardware. Aan de andere kant is de reputatie en betrouwbaarheid van het bedrijf een bepalende factor vanwege de prevalentie van oplichting en faillissementen.

Ten slotte hangt de winstgevendheid af van factoren die geen enkel bedrijf kan voorspellen of beheersen: denk maar aan de hoge volatiliteit van Bitcoin in de afgelopen drie jaar. Wanneer u een mijncontract koopt, kunt u beter uitgaan van een constante prijs voor Bitcoin, aangezien uw andere alternatief is om bitcoins te kopen en te wachten tot de prijs stijgt. Een andere belangrijke factor is de capaciteit van het hele netwerk, die afhankelijk is van het aantal handelingen per seconde. In de afgelopen jaren is de macht exponentieel toegenomen. De groei zal blijven steunen op de waarde van Bitcoin en innovatie bij de ontwikkeling van geïntegreerde schakelingen voor bepaalde toepassingen.

Bron: Sujoy Mukherji

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie