Waarom je verblindende snelheid nodig hebt om geld te verdienen met Adsense

Waarom je verblindende snelheid nodig hebt om geld te verdienen met Adsense

Het internet staat vol met kleine, piepkleine websites en blogs met heel weinig verkeer waarvan de eigenaren elke ochtend inloggen op hun Google AdSense-account in de hoop op een soort wonder.

Het is echt triest, want hoewel er niets mis is met dromen om veel geld te verdienen, kun je niet zomaar dromen zonder concrete actie of stappen te ondernemen om hun droom waar te maken. En als u zich elke ochtend aanmeldt bij uw Google AdSense-account (nadat u niets nieuws heeft gedaan), komt het hopelijk niet helemaal in aanmerking om concrete actie te worden genoemd om uw droom van gezonde AdSense-inkomsten waar te maken.

Hoewel er nog steeds wonderen gebeuren in deze wereld vol sceptici, is de waarheid dat je beter je eigen wonderen kunt creëren in plaats van te wachten tot ze worden veroorzaakt door krachten van buitenaf.

Er zijn een paar basiswaarheden over geld verdienen met AdSense waarvan u als site-eigenaar of blogger op de hoogte moet zijn als u serieus AdSense-geld wilt gaan genereren. Al deze factoren hebben overigens met snelheid te maken.

i) De snelheid waarmee nieuwe pagina’s op uw site worden gemaakt, heeft een grote invloed op uw AdSense-inkomsten

De snelheid waarmee nieuwe pagina’s op uw site worden gemaakt, heeft een directe en dramatische invloed op uw AdSense-inkomsten. Het aantal geïndexeerde pagina’s op uw site is rechtstreeks van invloed op de hoeveelheid verkeer die u via zoekmachines ontvangt. Hoe meer verkeer, hoe groter de kans dat er op uw AdSense-advertenties wordt geklikt. En natuurlijk, hoe meer pagina’s u op uw site heeft waarop AdSense-advertenties worden weergegeven, hoe hoger het aantal klikken dat u krijgt.

Probeer dit kleine experiment maar eens uit. Als je op dit moment meestal dagelijks 1 of zo post, verander dan en begin met het maken van vijf tot zeven berichten per dag. U zou onmiddellijk een verschil moeten zien in uw AdSense-inkomsten. Natuurlijk zal het grootste deel van de impact over een langere periode komen als uw berichten worden geïndexeerd. Maar u kunt zich voorstellen hoe krachtig het zal zijn als u binnen een paar dagen nadat u meer berichten heeft geplaatst, invloed heeft op uw AdSense-inkomsten.

Het is belangrijk op te merken dat het bewezen is dat verkeer van zoekmachines meestal het meest ideaal is voor AdSense-advertenties en dat het het soort verkeer is dat u altijd meer klikken zal opleveren.

Dus de grote vraag hier is hoe kan een kleine site zonder budget om teams van schrijvers in te huren om snel pagina’s met inhoud te maken, ooit hopen geld te verdienen met Adsense? We zullen later in dit artikel nader op deze vraag ingaan en zien hoe enkele slimme bloggers en webmasters dit probleem op een zeer creatieve manier oplossen.

ii) De snelheid waarmee u nieuwe blogs kunt maken, kan u een fortuin opleveren

Ik heb het niet over splogs of spamblogs die iedereen irriteren (behalve degenen die ze maken) en waar Google momenteel meedogenloos aan vasthoudt. Iedereen kan in korte tijd honderden splogs maken (met niets erop behalve zoekwoordzinnen en AdSense-advertenties). Maar weinigen weten wat ze moeten doen om snel honderden kwaliteitsblogs te maken met nuttige inhoud van hoge kwaliteit en de juiste trefwoorden om de aandacht van toonaangevende zoekmachines te trekken.

Een strategie waarbij snel nieuwe blogs worden gemaakt, die zeer effectief worden gebruikt door bloggers, is om blogs te maken op basis van nieuws en nieuwe ontwikkelingen die de komende dagen ongetwijfeld meer publieke belangstelling zullen genereren. Wanneer u dit doet, heeft u een voorsprong op trefwoorden en trefwoordzinnen waarvan u weet dat ze in de nabije toekomst enorm populair zullen zijn. Dit kan honderden tot duizenden hits van zoekmachines betekenen.

Maar nogmaals, hoe haalt een kleine, berooide blogger dit voor elkaar? Er is een manier die Google niet van streek maakt en die wordt voortdurend gedaan. Daarover later meer.

iii) De snelheid waarmee backlinks die naar uw site verwijzen, worden gegenereerd, is van invloed op het verkeer en uw AdSense-inkomsten

We weten allemaal dat backlinks uiterst belangrijk zijn. De snelheid waarmee ze worden gegenereerd, heeft een directe invloed op uw verkeer en uiteindelijk op uw AdSense-inkomsten.

Veel backlinks of eenrichtingslinks die naar uw site verwijzen, zullen niet alleen veel verkeer genereren, maar zullen ook uw positie in de zoekmachine verbeteren, wat nog meer verkeer zal opleveren.

Iedereen die een manier vindt om dit snel te genereren, heeft de hele wereld aan zijn voeten. Blijf lezen en je zult ontdekken hoe anderen het doen.

Oplossing: sleutel tot het ontgrendelen van AdSense Fortunes

De oplossing en sleutel tot het vrijmaken van AdSense-fortuinen (en inderdaad alle andere inkomsten uit partnerprogramma’s) ligt in het kunnen versnellen van een van de drie belangrijkste aspecten die ik hierboven heb genoemd. Site-eigenaren bedenken allerlei ingenieuze manieren om dit te doen. Hier zijn enkele van de meest populaire.

Bron: Christopher Kyalo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie