Waarom kiezen voor WordPress Blog Platform?

Waarom kiezen voor WordPress Blog Platform?

In dit artikel ga ik het hebben over het WordPress Blog Platform, de belangrijkste kenmerken, voordelen en voordelen ervan. WordPress heeft bewezen een blogplatform te zijn dat bleef en concurreerde met grote blogservices zoals Blogger van Google. In tegenstelling tot de meeste blogservices die worden aangeboden door grote online blogproviders, is WordPress open source en biedt het flexibiliteit, personalisatie en veiligheid, aangezien het op uw eigen webhost kan worden gehost en u zich geen zorgen hoeft te maken dat u ’s ochtends wakker wordt, inlogt op uw blog en ziet een bericht als “Uw account is opgeschort / verwijderd” zonder enige kennisgeving en alle inhoud is verdwenen, zeker een van de ergste dingen die een internetmarketeer kunnen overkomen. Met WordPress kun je je blog aanpassen aan je niche, product of dienst, met behulp van tientallen applicaties, thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn met wat je kunt maken wat je maar wilt.

Bij het kiezen van een WordPress-thema is er één zeer belangrijk probleem waarmee u rekening moet houden, of u een gratis of een premium-thema gaat gebruiken. Het is vrij eenvoudig om veel gratis thema’s te vinden door simpelweg te Googlen op “gratis WordPress-thema’s” en wat meer trefwoorden toe te voegen op basis van wat je zou willen vinden. Gratis thema’s kunnen goed zijn, maar soms moet je voorzichtig zijn met verborgen valstrikken; het probleem met gratis thema’s is dat ze vaak geen goede coderingskwaliteit bieden, verschillende ingebouwde advertenties, gebrek aan ondersteuning en het is niet uniek, je kunt meestal controleren hoe vaak een thema is gedownload naast de downloadknop .

Anders kunnen Premium-thema’s uitstekend zijn en zeker het geld waard als u kunt vertrouwen op technische ondersteuning en een lay-out hebt die speciaal voor u is ontworpen en geschikt is voor uw doel. Nadat je je thema hebt gekozen en geïmplementeerd, is de volgende stap het toevoegen van enkele plug-ins die nuttig voor je zijn, afhankelijk van wat je van plan bent op je blog te plaatsen. Dit is volledig aanpasbaar en je kunt een aantal onmisbare plug-ins bekijken en downloaden op de WordPress-website.

Dat gezegd hebbende, als je serieus bent met bloggen, zou je moeten overwegen om WordPress samen met een premium thema te gebruiken, je zult betere ondersteuning, maatwerk, uniciteit en geen advertenties hebben. WordPress-functionaliteiten kunnen eenvoudig worden aangepast met behulp van plug-ins waarmee u extra services kunt toevoegen en kunt communiceren met uw bezoekers; ze zullen je uiteindelijk helpen om je blog beter te beheren.

Bron: Anderson Goncalves

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie