Waarom Magento het juiste e-commerceplatform is voor e-commercestartups

Waarom Magento het juiste e-commerceplatform is voor e-commercestartups

Hoewel er wereldwijd miljarden eCommerce-verkopen worden gegenereerd, geeft het retailers en startups een sterke duw om hun spullen online te verkopen met een indrukwekkende winkel. Het ontwikkelen van hun winkel met elk platform is echter de grootste fout die ze kunnen maken. Er zijn tal van platforms zoals WooCommerce, Shopify, Magento of BigCommerce. Dus, als u een van hen bent en bereid bent om uw online bedrijf te starten en al uw geld te besteden, bepaal dan het platform eerst met grote zorg.

Magento is momenteel het meest veelbelovende platform voor startups en daar zijn een aantal redenen voor. Het is niet alleen betaalbaar en gebruiksvriendelijk, maar is ook verrijkt met veel krachtige functies die uw bedrijf kunnen helpen de verkoop op alle mogelijke manieren te maximaliseren. Lees hoe Magento uw startende bedrijf kan voorzien van geweldige kansen.

Open source en flexibel

Verkrijgbaar in twee versies, namelijk Magento Community en Magento Enterprise, het platform is helemaal gratis voor jou. Afhankelijk van uw zakelijke vereisten, kunt u een van de versies kiezen en de rest is aan de Magento-ontwikkelaars. Je hebt een team van deskundige ontwikkelaars nodig die het platform kunnen aanpassen en de code kunnen aanpassen om je winkel te bouwen zoals jij dat wilt.

Kosteneffectief ontwikkelingsproces

Zonder grote kosten bij het kopen van de licenties, kunt u gemakkelijk een gebruiksvriendelijke Magento-winkel hebben tegen de meest redelijke prijs. Je hoeft alleen maar te betalen voor de ontwikkeling van de winkel en de integratie ervan met andere technologieën aan het deskundige team.

Maakt online aanwezigheid krachtig

Het maken van een online winkel heeft geen zin als deze niet voldoende zichtbaar is in de zoekresultaten. Uw winkel zal meer marktbereik hebben wanneer deze is geoptimaliseerd voor zoekmachines en hoger scoort. Magento zorgt ook voor het SEO-aspect. Het heeft een geavanceerde toolkit en extensies voor SEO die helpen bij het vriendelijk maken van de winkel-URL, inhoud, titel, beschrijvingen, metatags en al het andere voor zoekmachines.

Eenvoudige integratie met derden

Integratie met derden was nog nooit zo eenvoudig als met het Magento-platform. Van het integreren van de winkel met Google Analytics voor het analyseren van websiteverkeer tot betalingsgateways zoals PayPal, Amazon Pay of Google Pay, ontwikkelaars kunnen alles met Magento.

Meest geavanceerde beveiliging

Elke website die met Magento is gebouwd, is misschien wel de veiligste. Het brengt van tijd tot tijd beveiligingspatches uit die het beschermingsniveau van eCommerce-oplossingen verbeteren. Afgezien daarvan biedt Magento gebruikers de beste autorisatiepraktijken, zoals met CAPTCHA uitgeruste logins, preventie van MYSQL-injecties, versleutelde verbindingen, gebruik van SFTP (Secured File Transfer Protocol) enzovoort. Kortom, Magento zal uw site volledig PCI-compatibel maken en ervoor zorgen dat de gegevens van uw klanten veilig worden opgeslagen.

Geweldige bibliotheek met bronnen

Magento wordt aangedreven door een uitgebreide bibliotheek met extensies die ontwikkelaars helpt om de winkel aan te passen door verschillende functionaliteiten aan de winkel toe te voegen. Het is het beste voordeel dat je kunt krijgen met Magento, omdat je je winkel ergens in de toekomst kunt verbeteren door functies zoals sociale login, winkelwagenherstelmail, coupon en schuifregelaar, bannerschuifregelaar en nog veel meer te integreren.

Deze redenen zeggen waarom uw eCommerce-startup geweldige resultaten kan behalen met Magento. Naast het divers, veilig en gebruiksvriendelijk maken van uw eCommerce-winkel, verbetert het ook de SEO van de site. Als startup krijgt uw website een goede zichtbaarheid in de zoekmachine voordat u zich inspant voor marketing. En bovenal is Magento kostenbesparend en dus ook geschikt voor uw portemonnee!

Bron: Rob Stephen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie