Waarom u misschien niet geschikt bent voor Affiliate Marketing

Waarom u misschien niet geschikt bent voor Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een bedrijfsmodel dat ‘affiliates’ beloont voor het promoten van andermans producten op internet. Door websiteverkeer naar verschillende producten en diensten te sturen, kunnen aangesloten marketeers hun brood verdienen met de verkoop van goederen en diensten op internet.

Maar niet iedereen is geknipt voor dit soort werk. Het houdt in dat je een tijdje alleen werkt. Er zijn verschillende technische vaardigheden die u moet leren, zoals het bouwen van websites, het uitvoeren van advertenties en het verbinden van verschillende software om uw online bedrijf te laten werken.

Hoewel er de laatste tijd enorme technologische sprongen zijn gemaakt, wat betekent dat er minder technisch gedoe bij komt kijken, zullen sommige mensen hier gewoon het geduld niet voor hebben. Zelfs als je een gemeenschap van hulp en ondersteuning vindt, valt er nog veel te leren en dat is niet voor iedereen weggelegd.

Verwacht te werken tussen 6 maanden en een jaar voordat je ook maar enige resultaten ziet. Dit is best moeilijk, vooral als je niet volledig gelooft in wat je doet. Er is behoorlijk wat vallen en opstaan ​​​​met affiliate marketing. De meeste mensen zullen te vroeg opgeven en zien nooit de vruchten van hun inspanningen.

Voor degenen die vasthouden, zijn er geweldige beloningen te verdienen. Maar ze zijn verdiend. Niet op de conventionele manier om geld te verdienen door je tijd ervoor in te ruilen, maar door belemmeringen voor succes te overwinnen. Je moet een behoorlijke hoeveelheid vasthoudendheid en geduld hebben. Het is niet zoals een baan waarbij je in eerste instantie elke maand wordt betaald. Dus, als je gewend bent om tijd te ruilen voor geld en elke maand betaald te worden, geef dan nog niet de dagtaak op!

Affiliate marketing is een bedrijf en geen werk. U moet elke houding ten aanzien van rechten die in uw geest is begraven, laten varen. Je kunt geen beloning verwachten tenzij je deze ook daadwerkelijk hebt gehad! Als iets niet werkt, moet u de balans opmaken en uw gewoonten veranderen. Het heeft jaren geduurd voordat ik tastbare resultaten van affiliate marketing zag. Ik weigerde gewoon te stoppen!

Er zijn natuurlijk snellere manieren om te profiteren van affiliate marketing. Vanaf het begin de juiste training en opleiding krijgen, kan het meeste verschil maken. Als je de verkeerde kant op gaat, maakt geen enkele hoeveelheid hard werk uit. Ik bracht hier nogal wat tijd door, een bezige dwaas; niet wetende dat wat ik deed helemaal geen resultaten zou opleveren. Ik heb veel online trainingen gevolgd voordat ik de juiste vond.

Er zijn ook veel mentale uitdagingen als het erom gaat een internetbedrijf te laten werken. Sommige mensen zijn op een betere plek om deze onder ogen te zien dan anderen. Als u bijvoorbeeld al een bedrijf heeft gehad, krijgt u een beter begrip van een online bedrijf. Jarenlang dacht ik dat ik me gewoon kon concentreren op de activiteiten die ik leuk vond. Later realiseerde ik me dat dit was wat me tegenhield. Je moet leren en meegroeien met je bedrijf; anders ben jij altijd het glazen plafond van je bedrijf.

Met wie ga je om? Er is een gezegde dat je inkomen kan worden bepaald door het gemiddelde van je 10 beste vrienden. Nogmaals, dit kan enorme gevolgen hebben voor de vraag of uw internetbedrijf succesvol is of niet. Naar wie luister en vraag je advies? Zijn het bedrijfsleiders die 6 cijfers maken? Of, waarschijnlijker is het iemand met een reguliere baan die enorm sceptisch staat tegenover iets anders.

Hoe zie jij jezelf? Zelfbeeld heeft ook veel te maken met succes, op welk gebied van het leven je ook succesvol wilt zijn.

Affiliate marketing is een geweldig businessmodel. Maar niet iedereen zal dit zien. Als je cirkel van invloed er sceptisch over is, is de kans groot dat dit zal verdwijnen. Het is erg moeilijk om een ​​bedrijf op te bouwen als een deel van je geest er niet in gelooft, of in jezelf.

Dan zijn er de voor de hand liggende monetaire toetredingsdrempels. Toen ik begon te kijken naar affiliate marketing, had ik veel financiële problemen. Ik had een heel diepgeworteld armoedebewustzijn en echte financiële problemen. Dus veel affiliate business cursussen en software waren voor mij onbereikbaar. Ik begon met de goedkopere en maakte daardoor langzaam vorderingen. Ik kon geen betaalde marketingstrategieën gebruiken, dus moest ik contentmarketing gebruiken. Dit duurt lang en resultaten zijn nooit gegarandeerd.

Als je een bedrijf probeert op te bouwen en tegelijkertijd vecht met een enorm armoedebewustzijn en doodsbang bent om zelfs maar een klein deel van wat je hebt uit te geven, zou ik affiliate marketing niet aanbevelen.

Er is een gezegde in de handelswereld “Bang geld is verloren geld”. Hetzelfde kan gezegd worden van affiliate marketing. Als u geld voor uw bedrijf gebruikt waarvan u bang bent het te verliezen, is de kans groter dat u het verliest.

Aan de andere kant, als u het zich kunt veroorloven om elke maand wat geld aan uw bedrijf uit te geven, en het langzaam laat groeien, zijn uw kansen op succes veel groter. Al beginnen met een inkomen is echt een noodzaak met een online bedrijf. Het is moeilijk om stabiliteit op te bouwen in een bedrijf op stuifzand.

Toen ik met affiliate marketing begon, had ik geen vast werk. Daardoor concentreerde ik me op de activiteiten die vrij waren om te doen. Dit is een zeer langzame tactiek. Hoewel ik uiteindelijk vooruitgang boekte, was het veel langzamer dan de filialen die betaalde marketing gebruiken en aan het werk gingen. Het is niet onmogelijk, maar erg traag.

Dat gezegd hebbende, denk ik ook dat als je tijd en weinig geld hebt, affiliate marketing een goede zaak is om je op te concentreren. U hoeft alleen maar strategieën te vinden die passen bij uw eigen specifieke situatie en omstandigheid.

Bron: Tim Halloran

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie