Wanneer internetmarketingpromoties kunnen lijden als u audio, video of lange verkoopbrieven gebruikt

Wanneer internetmarketingpromoties kunnen lijden als u audio, video of lange verkoopbrieven gebruikt

Ik verdien bijna al mijn geld op internet met audio en ben een groot voorstander van het gebruik van audio op websites — of het nu voor verkoop of educatieve doeleinden is — omdat ik de enorme sprong in respons en winst heb gezien.

Mensen worden niet alleen op een heel ander niveau aan uw bericht blootgesteld dan alleen tekst, maar u krijgt ook een band met mensen op manieren die u anders niet kunt krijgen.

Soms, als mensen luisteren naar alle interviews die ik heb gedaan en echt met me praten aan de telefoon, vertellen ze me soms dat ze het gevoel hebben dat ze met een ‘beroemdheid’ praten. Terwijl ik er in werkelijkheid verre van ben.

Dat is het soort brute kracht dat het gebruik van audio op je site je geeft.

Dat gezegd hebbende, er zijn echter momenten waarop het hebben van audio op uw site niet werkt. Of in ieder geval, afhankelijk van de audio in de mate die ik gebruik, zal het niet werken.

Bijvoorbeeld als je iets verkoopt waar niet zoveel over te praten valt. Bijvoorbeeld als je onderdelen verkoopt aan elektronicafabrikanten of iets dergelijks.

Toegegeven, je kunt waarschijnlijk wel manieren vinden om er een praatje van te maken. Maar echt, als iemand op je site is omdat ze “part # 138e7e8e” of iets dergelijks willen, willen ze geen pitch of een gesprek van 45 minuten over het onderwerp. Ze willen gewoon de rol.

In dat soort gevallen kan het zelfs tegen je werken om alles te verbeteren met audio, video of een lang verkooppraatje.

Wees dus voorzichtig met hoe en waarvoor je alle nieuwe technologie gebruikt.

Video en audio zijn beide spannende media. Maar ze kunnen in sommige gevallen tegen je werken als je niet voorzichtig bent.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie