Wanneer is het juiste moment om een ​​Google AdSense-account aan te vragen?

Wanneer is het juiste moment om een ​​Google AdSense-account aan te vragen?

Google AdSense is ongetwijfeld de gemakkelijkste manier om online geld te verdienen. Meestal weten nieuwe bloggers/website-eigenaren niet zeker wanneer het juiste moment is om een ​​AdSense-account aan te vragen. Wat is de minimale verkeersbehoefte? Hoeveel artikelen moeten er zijn? Is er een eigendomscriterium van zes maanden voor de website? Speelt PageRank een rol? Helaas circuleert er meer mythe dan feit in het publieke domein over goedkeuring van Google AdSense-accounts. Ik wil graag mijn ervaring delen ten behoeve van website- en blogeigenaren die een AdSense-account willen aanvragen. Ik ben een technologieblogger uit India en heb mijn AdSense-goedkeuring ontvangen in minder dan drie maanden nadat ik mijn blog bezit. U hoeft niet onnodig 6 maanden te wachten als u een blog van goede kwaliteit heeft.

Waarom ben ik geïnteresseerd om mijn ervaring met het goedkeuren van AdSense-accountverzoeken te delen? Want het is misschien niet uniek, maar het is anders en zal velen van jullie motiveren om eerlijk te spelen. Het zal u ook helpen bij het bepalen van een van de belangrijkste factoren, namelijk wanneer het juiste moment is om AdSense aan te vragen. De volgende verklaringen worden op grote schaal verspreid in forums en blogs:

 • Google keurt uitgevers uit India, China en een paar andere landen niet snel goed
 • Uw website/blog moet zes maanden oud zijn om goedkeuring voor een AdSense-account te krijgen.

Allereerst kun je het meest innovatieve webbedrijf niet voor de gek houden (lees Google). Vergeet dus niet uw AdSense-account goedgekeurd te krijgen met honderden betaalde/niet-betaalde gegarandeerde zwarte magie manieren die in verschillende forums en blogs worden genoemd. Zelfs als u hierin slaagt, loopt uw ​​account het risico om uitgeschakeld te worden. Kort gezegd: geen kortere weg, betaal nooit iemand, gebruik nooit de inloggegevens van iemand anders of niet zo eerlijke middelen om uw AdSense goedgekeurd te krijgen. Ik ben geen autoriteit op het gebied van Google AdSense, maar uit mijn ervaring kan ik vol vertrouwen zeggen dat de bovengenoemde verklaringen mogelijk niet volledig correct zijn. Hoewel Google AdSense-ondersteuning duidelijk vermeldt:

Op sommige locaties, waaronder China en India, eisen we ook dat uitgevers hun site zes maanden in eigendom hebben gehad.

Ik denk dat het een richtlijn is om de zwendelsites te filteren en niet per se een beleid. Ik heb een aangepast domein. Hieronder volgt een reeks gebeurtenissen met betrekking tot mijn AdSense-goedkeuring:

 1. Mijn domeinnaam geregistreerd (vermeld in het bronnenvak) op 21 september 2009.
 2. Mijn eerste artikel gepost op 1 oktober 2009.
 3. Toegepast voor AdSense ongeveer na 2 en een halve maand activiteit.
 4. Goedkeuringsmail ontvangen op 23 december 2009, na 3 werkdagen vanaf de aanvraagdatum.

Wanneer is het juiste moment om een ​​Google AdSense-account aan te vragen? Hier volgen mijn blogstatistieken toen ik me aanmeldde voor Google AdSense:

 • Aantal artikelen: 14.
 • Google PageRank: 0. (Nu heeft het een PR van 2 na de PR-update van 31 december 2009)
 • Totaal aantal bezoeken van oktober tot 20 december: ongeveer 2200.
 • Paginaweergaven: ongeveer 3850. Verkeersbron voor zoekmachines: ongeveer 45%.
 • Er kwamen bezoekers uit 75 landen.
 • De meerderheid van de bezoekers uit India, gevolgd door de VS en het VK.

Van bovenaf kan ik gerust de conclusie trekken dat, ongeacht de locatie en het land van herkomst, iedereen die aan bovenstaande criteria voldoet, een AdSense-account kan aanvragen en het kan laten goedkeuren. Voordat u zich aanmeldt voor AdSense, moet u ervoor zorgen dat u het volgende op uw blog heeft staan:

 • Een goed thema/ontwerp.
 • Voltooid Over mij, Contact, Disclaimer etc.
 • Unieke artikelen.
 • Artikelen van goede kwaliteit.
 • Goede postfrequentie (minimaal 1 artikel per week)
 • Goed zoekmachineverkeer (gemiddeld minimaal 30 unieke bezoekers per dag

Na mijn ervaring ben ik er sterk van overtuigd dat Google niet discrimineert, op voorwaarde dat je een blog van goede kwaliteit hebt. U hoeft dus niet 6 maanden te wachten op een blog die het verdient.

Bron: Basant Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie