Wat gebeurt er als uw AI-autonome auto verveeld raakt tijdens het anticiperen op uw volgende excursie?

Wat gebeurt er als uw AI-autonome auto verveeld raakt tijdens het anticiperen op uw volgende excursie?

In de toekomst zullen we ongetwijfeld autonome voertuigen hebben, auto’s die zichzelf besturen, niet alleen auto’s, maar ook bussen, vrachtwagens en misschien zelfs motorfietsen. We hebben al treinen en vliegtuigen die zelf vliegen, dit zal alleen maar gebruikelijker worden in die sferen. Maar om autonome voertuigen echt alles te laten doen wat we denken dat ze in de toekomst zullen doen, zullen ze meer kunstmatige intelligentie en snellere verwerkingscomputers moeten hebben, en dat alles zal zichzelf meerdere keren per dag vanuit de cloud moeten updaten.

Natuurlijk, met al die informatie zullen deze computers zichzelf gaan actualiseren, ze zullen het gevoel hebben dat ze een eigen mening hebben, en net als internet zullen ze lijken te denken, zich aan te passen en te veranderen aan de omstandigheden in de echte wereld. wereld in realtime, zelfs als de meeste van hun componenten oorspronkelijk zijn gemaakt voor een virtuele of augmented wereld. Welnu, ik heb een vraag voor u, omdat kunstmatige intelligentie voor veel mensen eng is, het betekent dat onze computers, gereedschappen, apparatuur en zelfs onze persoonlijke voertuigen in de toekomst vanzelf zullen gaan denken.

Mag ik je vragen wat er kan gebeuren als je volledig autonome kunstmatig intelligente auto je gaat vervelen? Wat gebeurt er als hij het saai wordt om recht en vlak te rijden, de snelheidslimiet te overschrijden, en hij wil gewoon uitgaan en plezier hebben? Wat gebeurt er als je kunstmatig intelligente auto begint te zigzaggen in het verkeer, of extreem snel bochten neemt, gewoon voor de lol? Je denkt misschien dat dat een gek idee is, maar heb je dat nooit gewoon zelf willen doen, dan is het oké om het toe te geven. Ik ga je niet tegenhouden. Ik weet zeker dat je te snel door de bocht bent gegaan, misschien af ​​en toe de snelheidslimiet hebt overschreden. Wie weet, misschien verveelde je je?

Zou je diezelfde kans voor een ander levend en denkend wezen ontzeggen? Je zou kunnen zeggen dat een kunstmatig intelligente autonome auto niet denkt, niet kan redeneren en niet leeft? Maar als het zichzelf als levend waarneemt, zelfs een geweten heeft, dan is het levend. Alle denkende breinen op een hoger niveau houden van spelen, waarom zou uw volledig autonome, kunstmatig intelligente auto niet?

Wat als hij gewoon start, de automatische garagedeur opent en helemaal alleen gaat draaien? Ja, ik denk dat dit klinkt als een andere Disney-film; “Cars IV in 4-D” en misschien wel, maar het is mijn taak om u aan het denken te zetten, dus ik hoop dat u dit alles wilt overwegen en erover wilt nadenken.

Bron: Lance Winslow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie