Wat is Adsense?

Wat is Adsense?

Ik zal direct Google citeren?? “Google AdSense is een snelle en gemakkelijke manier voor website-uitgevers van elke omvang om relevante Google-advertenties weer te geven op de inhoudspagina’s van hun website en geld te verdienen. Omdat de advertenties gerelateerd zijn aan wat uw bezoekers zoeken op uw site ?? of overeenkomen met de kenmerken en interesses van de bezoekers die uw inhoud aantrekt – u zult eindelijk een manier hebben om inkomsten te genereren met uw inhoudspagina’s en deze te verbeteren.”

Googlen?? voegt hieraan toe: “Het is ook een manier voor website-uitgevers om Google-zoekopdrachten op internet en sites aan hun bezoekers te bieden en om geld te verdienen door Google-advertenties weer te geven op de pagina’s met zoekresultaten.”

Dat is de meest duidelijke en duidelijke definitie van wat Google Adsense?? is. U geeft advertenties weer op uw inhoudspagina met een code die Google?? krijgt u nadat u zich aanmeldt voor een AdSense-account. Zodra bezoekers op een van de advertenties klikken die op uw site worden weergegeven, Google?? zal u op zijn beurt een bepaald percentage betalen van wat de adverteerder hen betaalt. Uitgevers gedragen zich als onderaannemers. Googlen?? wordt betaald om advertenties te tonen door adverteerders, Google?? betaalt uitgevers om die advertenties op hun sites te tonen, simpel.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de advertenties die op uw site worden weergegeven en of deze overeenkomen met de inhoud van uw pagina’s. Googlen?? zal het thema van uw pagina’s lezen en u voorzien van advertenties die overeenkomen met de inhoud van uw pagina. Het geheim van goed geld verdienen is het weergeven van goedbetaalde zoekwoorden op uw site, wat in ruil daarvoor zal leiden tot hoge uitbetalingen per klik op uw site. Een andere belangrijke factor is weten hoe groot de advertenties zijn die moeten worden weergegeven en waar ze moeten worden weergegeven. Waarom? Omdat het kiezen van de verkeerde advertentieformaten en het plaatsen ervan op de verkeerde plaatsen zal leiden tot lage of helemaal geen inkomsten. Het is een publiek geheim dat mensen die op internet zoeken, meestal klikken op links die op bepaalde punten zijn geplaatst en in bepaalde formaten worden weergegeven. Dus wat is het juiste formaat van advertenties om weer te geven? Waar moet je die advertenties precies plaatsen?

Ga voor meer informatie over hoe u geld kunt verdienen met Google AdSense naar [http://www.mwagitaa.com]

Bron: Sam Nyasani

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie