Wat is de beste bladblazer voor het geld?

Wat is de beste bladblazer voor het geld?

Wat is de beste bladblazer voor het geld?

Om genoegen te nemen met uw ideale blazer, moet u het volgende beschouwen als een gids voor de beste blazer voor het geld.

1. Type bladblazer

Gasblazers kunnen in de hand worden gehouden, rugzakken of achterop lopen. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat u wilt reinigen, kiest u een bladblazer op gas. Handbediende gasbladblazers zijn perfect voor mensen met een kleine oppervlakte. Grotere gebieden vereisen dat u ofwel rugzakken gebruikt of achter gasbladblazers loopt.

2. Functionaliteit

U heeft de mogelijkheid om een ​​eenvoudige gasbladzuiger te kiezen die alleen de bladeren en het vuil op een hoop verzamelt. De andere optie is om er een te selecteren die multifunctioneel is, wat betekent dat hij drie in één mogelijkheden heeft. Deze modellen hebben de mogelijkheid om te zuigen en te mulchen. Je bent in staat om de bladeren op een hoop te verzamelen, ze vervolgens te versnipperen en om te zetten in mulch.

3. De CFM-kracht

De keuze van het CMF-vermogen voor uw ideale gasbladblazer hangt grotendeels af van de grootte van het gebied dat u wilt reinigen en hoe snel u de klus wilt klaren. Voor kleine gazons zijn bladblazers met een CFM tussen 200 en 300 CFM perfect. Voor gebieden met grote bladeren a, twijgen en natte bladeren werd gekozen voor een bladblazer van 350-400CFM. Voor grote regio’s is> 400CFM het beste.

4. Emissies en geluid

Voordat u een gasblazer aanschaft, dient u contact op te nemen met uw staatswetten die betrekking hebben op geluid en emissies. De specificaties van de fabrikant zullen een duidelijke richtlijn zijn voor emissies.

Bets gasblazer review 2018

Om uw werk gemakkelijker te maken bij het selecteren van een ideaal; gasblazer hebben we in deze review 2 beste gasblazers uitgelicht.

1. Hitachi RB24EAP bladblazer op gas

Dit is een handblazer, een van de lichtste maar toch krachtige modellen (8,6 lbs). Het is perfect voor zowel kleine als grotere ruimtes. Hij heeft een CFM VAN 441. Bediening met twee grote vingergashendels is eenvoudig.

Het is ontworpen als een emissiearme gasbladblazer. Het stoot minder dampen uit, wat betekent dat het milieuvriendelijk is in zijn activiteiten.

De blazer heeft luchtsnelheden van 170 mph indien gebruikt met een taps mondstuk. Deze snelheden zijn voldoende om in zowel kleine als grote gebieden te werken. Uw werk om vuil en herfstbladeren te verwijderen wordt gemakkelijker gemaakt met de Hitachi RB24EAP gasaangedreven bladblazer.

2. Makita BHX2500CA 24,5 cc gasbladblazer

Makita BHX2500CA gasblazer wordt de lichtste in zijn klasse. Het is slechts 9,8 pond; u kunt zich snel verplaatsen met de gasblazer zonder vermoeidheid. Het beschikt over een 4-takt motor waardoor het zeer efficiënt is. Het is een verbeterd model van de vorige 2-takt Makita

Dit model maakt minder geluid in vergelijking met de 2-takt Hitachi-versie. De geluiddemper met grote capaciteit zorgt ervoor dat hij tijdens het gebruik minder geluid produceert. Het is ontworpen om minder uitstoot te veroorzaken en is daarom milieuvriendelijk. Het is gemakkelijk te starten en te gebruiken. De uitlaatemissies voldoen aan CARB Tier III en EPA fase II. De 4-taktmotor is zeer zuinig met brandstof; het kan tot 60% besparen op brandstofkosten.

Gevolgtrekking

Gasblazers zijn ideale tuingereedschappen die u zullen helpen om uw reinigingswerk efficiënt en snel uit te voeren. Dit artikel belicht de beste gasblazers voor uw geld en de factoren waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de ideale gasblazer. Overweeg een van de sleepgasblazers die hierboven is besproken en uw terrein zal altijd schoon en netjes blijven.

Bron: Dorothy D Johnson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie