Wat is de beste manier om geld te verdienen op de hondenbaan?

Wat is de beste manier om geld te verdienen op de hondenbaan?

Succes op de hondenbaan wordt afgemeten aan hoeveel geld je verdient. Zo simpel is het. Als je met minder geld naar buiten loopt dan waarmee je binnenkwam, heb je een probleem. Als je regelmatig met meer geld naar buiten loopt dan waarmee je binnenkwam, ben je een winnaar. Natuurlijk hebben we allemaal onze verliezende dagen, maar je hebt meer winnende dagen nodig dan verliezende.

Dus, wat is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw bankroll groeit in plaats van krimpt? Hoewel er veel verschillende manieren zijn om windhonden te handicappen, denk ik dat de meeste mensen maar op één manier kunnen komen waar ze geld kunnen verdienen op de baan, bijna elke keer dat ze gaan. Dat doe je door klein te beginnen en op te bouwen naar grotere inzetten.

Je instinct zou kunnen zijn om grote, gecompliceerde weddenschappen te sluiten – honden in trifectas en superfectas sturend en sleutelend. Tenzij je erg diepe zakken, fenomenaal geluk en fantastische handicapvaardigheden hebt, verlies je je shirt. In plaats daarvan is dit de beste manier om geld te winnen en er meer van te houden op het hondenspoor.

Begin met winstweddenschappen. Vind de beste hond in een race en zet hem in om te winnen. Gebruik een goed handicapsysteem en zet niet te veel in op een programma. Elke race wedden is de snelste manier die ik ken om je zakken leeg te maken en ontmoedigd te raken. Echter, DO handicap elke race. Speel degene waar je het zekerst van bent en kijk gewoon naar de rest en kijk of jouw keuze wint.

Niemand kan in elke race een winnaar kiezen, het kan me niet schelen hoe goed ze zijn in het kiezen van honden. Op een programma met 10 races zou de gemiddelde beginner niet meer dan 3-4 honden moeten inzetten. Doe dat totdat je genoeg raakt, zodat je op bijna elk programma een voorsprong hebt. Het is erg belangrijk om goede, schriftelijke gegevens van uw keuzes bij te houden. Niet van gedachten veranderen na de race omdat jij zou een hond hebben uitgekozen. Wees eerlijk tegen jezelf en houd je overwinningen bij.

Wanneer u zover komt dat u genoeg winnaars kiest om er regelmatig winst op te maken, verhoogt u het bedrag van uw winstweddenschappen. Dat is alles wat er is om een ​​consistente winst te maken op het circuit. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, kun je doorgaan met quiniela’s, trifecta’s en zelfs superfecta’s. Maar totdat je je handicapvaardigheden hebt ontwikkeld, blijf je bij kleine winstweddenschappen op een paar races. Het is heel moeilijk om te doen, maar op de lange termijn de moeite waard.

Bron: Eb Netr

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie