Wat is een AMP webpagina?

AMP pagina

Wat is een AMP webpagina?

Een AMP webpagina is een vorm van een website die weinig mensen kennen. Nochtans verschijnen ze met een opmerkelijk icoontje in de zoekresultaten van Google. Als je een zoekopdracht invoert in Google, verschijnen de AMP pagina’s met een bliksemschicht, zoals het voorbeeld op de foto. Een AMP pagina is een pagina die snel geladen wordt op mobiele toestellen vanuit de Google zoekresultaten.

AMP websites bevatten zo weinig mogelijk code. Via een kopie op de servers van Google, worden ze super snel geladen vanuit de zoekmachine.

– De allersnelste websites verkrijg je via AMP!

AMP pagina’s zijn pagina’s waarvan een kopie wordt opgeslagen op de servers van Google. Dit is enkel mogelijk als de code op de pagina zeer beperkt is. Wanneer een AMP pagina geladen wordt vanuit de Google zoekmachine op een mobiel toestel, opent de pagina razendsnel.

AMP pagina’s zijn dus webpagina’s die zeer snel geopend worden vanuit een zoekopdracht in Google, omdat ze geopend worden vanaf de servers van Google zelf. Van zodra u zich op de AMP pagina bevindt en u verder klikt op de website, zal u surfen op de gewone website en dus niet meer op de kopie die opgeslagen werd door Google.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie