Wat is een rijke partner?

Wat is een rijke partner?

Wealthy Affiliate is een online community-lidmaatschapssite die in 2005 is opgericht door twee online marketeers Carson en Kyle. Het is de nummer één community geworden voor het creëren en laten groeien van een succesvol online bedrijf.

Wealthy Affiliate is een trainingswebsite met een enorme online community die met elkaar in contact komt en hulp en ondersteuning biedt.

Wie kan profiteren van de Wealthy Affiliate University?

Wealthy Affiliate (WA) stelt het programma beschikbaar voor iedereen, ook voor degenen die niet genoeg geld hebben om hoge opleidingskosten te betalen of een beperkt budget hebben. WA biedt instructie voor mensen met verschillende vaardigheidsniveaus, van newbie’s tot ervaren marketeers.

Mensen die kunnen profiteren van WA:

Internetmarketeers

Lokale bedrijven en bedrijven

Online verkopers

Lokale marketeers

Mensen die hun eigen website(s) willen bouwen

Mensen die hun producten online willen verkopen

Gepensioneerden, op zoek naar een bijverdienste

Individuen die op zoek zijn naar een vertrouwd hostingplatform

studenten

Mensen die van hun hobby een bijverdienste willen maken

Bloggers en website-eigenaren die hun websites willen verbeteren

Artiest/Bands/Muzikanten Kerken en non-profitorganisaties.

Welke rijke partner is dat niet?

WA is geen “snel rijk worden”-regeling. WA IS GEEN MLM-programma en je hoeft geen enorme downline op te bouwen om geld te verdienen met het programma. Er is geen vereiste om WA zelf te verkopen. U wordt niet van de ene op de andere dag rijk, tenzij u een ervaren marketeer bent. Het platform leert je hoe je online geld kunt verdienen.

Het zal je helpen een solide online bedrijf op te bouwen dat lang standhoudt, samen met live ondersteuning die je nodig hebt om het idee om het alleen te doen, te verzachten.

Hoeveel kost het om lid te worden van Wealthy Affiliate?

Wealthy Affiliate Starterslidmaatschap – Gratis.

Premium-lidmaatschap – $ 47 per maand of $ 359 per jaar.

Als je binnen 7 dagen upgradet naar het premium lidmaatschap, kost je eerste maand slechts $ 19,-

Wealthy Affiliate Algemeen overzicht

Er zijn verschillende soorten trainingen die beschikbaar zijn voor leden en het heeft alles van e-mailmarketing, het maken van lijsten, SEO, PPC-marketing, artikelmarketing, website-ontwikkeling en technische training. De database heeft meer dan 300 leslessen en elke maand worden er meer bronnen toegevoegd.

De training is afgestemd op ieders behoefte en omvat:

Videotraining

Zelfstudietraining

Klaslokalen over specifieke onderwerpen

Vraag en antwoorden

Live wekelijkse trainingslessen

Taakgebaseerde cursussen

Deelnemen aan interactieve discussies

Waarom heb je WA nodig?

Betaalbaarheid – Wanneer mensen alle upgrades of upsells voor verschillende producten of diensten zien, komen ze meestal automatisch in een negatieve mindset omdat ze weten dat als ze niet snel verdienen, ze een enorme som geld zullen verliezen. De meeste mensen beginnen met een klein budget en kunnen het zich simpelweg niet veroorloven om dure advertenties of constante upgrades te betalen.

Wealthy Affiliate heeft een gratis optie en leden kunnen vrijblijvend met het programma experimenteren, zeker als ze niet zeker weten welke richting ze op willen op de online marktplaats. Het premium lidmaatschap heeft een vast tarief en dat geeft leden de vrijheid om met een beperkt budget te werken zonder zich zorgen te hoeven maken over harder werken om alleen maar te upgraden naar een ander niveau.

Alles in één platform – Om online succesvol te worden, hebben we allemaal meer diensten nodig, zoals hosting, een blog of website, inhoud en verschillende tools om onze bedrijven succesvol te runnen. Deze diensten en tools kunnen samen een kostbaar bedrag opleveren, en zowel nieuwe als bestaande online ondernemers worstelen enorm om bij te blijven als ze niet snel geld verdienen met internet. Wealthy Affiliate heeft geweldig werk geleverd door de essentiële tools en services toe te voegen aan één platform om nieuwe marketeers die cruciale voorsprong te geven.

Website bouwer en hosting – Met WA kun je WordPress (WP) Express gebruiken om je eigen voor WP geoptimaliseerde blog te bouwen en SiteRubix maakt het mogelijk. WordPress was het populairste blogplatform geworden met tientallen sjablonen om uit te kiezen. U kunt ervoor kiezen om de blog op een gratis siterubix.com-domein te laten lopen of deze aan uw eigen domein te koppelen. SiteRubix heeft een opmerkelijke reputatie en websites die op de service worden gehost, doen het uitzonderlijk goed in vergelijking met andere hostingbedrijven.

Coaching en ondersteuning – Nieuwe online ondernemers zijn niet in staat om alleen succesvol te worden. Als je vragen hebt, worden deze beantwoord! De klantenondersteuning reageert snel en helpt leden bij eventuele problemen. Carson en Kyle nemen actief deel samen met leden om vragen persoonlijk te beantwoorden. Dat alleen al toont de grote toewijding die ze hebben als het gaat om het helpen van leden.

Mensen die absoluut geen idee hebben over het verdienen van een inkomen online komen dagelijks op deze marktplaats en het World Wide Web heeft tonnen “geld-makende” programma’s, producten en tutorials die nieuwe marketeers al erg genoeg in verwarring brengen en zelfs een enorm aantal mensen veroorzaken om in oplichting of loze beloften te vervallen.

Het is bewezen dat de meeste succesvolle online marketeers een mentor- of ondersteuningsprogramma hadden dat hen begeleidde om succesvol te worden. Dit is de beste actieve online community en er zijn veel manieren om te communiceren beschikbaar zoals; een livechatbox, vragenlijstoptie, forum, actief dashboard en microblogcommunicatie.

Er is geen negativiteit of veroordelend gedrag zoals we zien in de openbare forums, alleen kwaliteitsgesprekken. U kunt netwerken met gelijkgestemde marketeers en talloze mensen ontmoeten die ideeën delen of elkaar steunen.

Inspiratie – Zonder motivatie is het moeilijk om iets in het leven te voltooien, om nog maar te zwijgen van het starten van een online bedrijf. Wealthy Affiliate houdt hun leerlingen gemotiveerd door doelen op te stellen en beloont vervolgens degenen die de doelen hebben bereikt door iets van waarde weg te geven. Voor de meeste mensen is het veel gemakkelijker om succes te behalen als ze iets hebben om naar toe te werken dat de moeite waard is.

Wealthy Affiliate zal je zeker niet rijk maken en het zal je niet succesvol maken. Uiteindelijk ligt de beslissing om actie te ondernemen allemaal in jouw handen en geen enkele hoeveelheid training of ondersteuning kan de vrije wil vervangen. De wet van zaaien en oogsten is hoe u uw oogst zult ontvangen.

Wat is een rijke partner?

Wealthy Affiliate is iemand die zich verenigt met gelijkgestemden, op de voorwaarden van het hebben en verkrijgen van legitieme onbeperkte rijkdom.

WA geeft je alle bouwmaterialen, maar de rest is aan jou. Aan de slag gaan is altijd het moeilijkste, maar met de juiste motivatie en positieve instelling is er absoluut geen reden om te falen.

Bron: Jamie Clay

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie