Wat is er zo speciaal aan Android?

Wat is er zo speciaal aan Android?

Tegenwoordig kunnen mensen er gewoon niet aan denken om hun huis uit te gaan zonder hun smartphone bij zich te hebben. Deze innovatieve gadgets hebben ons stevig in de greep en hebben ons leven nog beter gemaakt met tal van handige en veelzijdige apps. Mensen hebben de keuze uit meerdere merken die een eigen besturingssysteem hebben. Maar een besturingssysteem dat een prominente plaats heeft ingenomen in de strijd tegen ‘OS’ is Android. Mensen van alle leeftijden kopen liever een smartphone op basis van Android in vergelijking met andere smartphones met een besturingssysteem.

Google play, de officiële app store van op Android gebaseerde smartphones, heeft iTunes achter zich gelaten, de officiële app store voor Apple’s handheld-gadgets zoals de iPhone en de iPad in termen van inkomsten. Volgens de cijfers worden er elke maand meer dan 1,5 miljard apps gedownload en geïnstalleerd vanuit de Android-app store.

Voorheen waren er apps die voorzagen in voorlopige behoeften of andere commerciële basisbehoeften. Om er maar een paar te noemen, er waren apps voor sociale netwerksites, muziek en vele andere. Maar naarmate de tijd vorderde, bereikte het gebruiksgemak van smartphones nieuwere hoogten. Gebruikers kunnen nu online eten bestellen, bioscoopkaartjes boeken en zelfs onderweg kranten lezen. Dit alles is mogelijk gemaakt door het baanbrekende succes van de ontwikkeling van Android-applicaties.

Je vraagt ​​je vast af wat er zo speciaal is aan Android? Allereerst, zoals eerder vermeld, is het een open source, wat betekent dat het redelijk betaalbaar is en de ontwikkelingskosten verlaagt. Ondernemers voelen zich tegenwoordig meer aangetrokken tot de ontwikkeling van Android-applicaties dan enig ander platform, omdat het hen de vrijheid geeft om te kiezen uit een verscheidenheid aan genres van apps, waaronder reizen en toerisme, persoonlijk nut, zaken en financiën, entertainment en levensstijl, veiligheid en beveiliging en veel anderen.

Dit was het voordeel van Android’s open source karakter voor ondernemers. Laten we nu eens kijken waarom Android zo speciaal is voor ontwikkelaars en app-gebruikers. De ontwikkelaars houden ervan om het vak van het leveren van Android-applicatie-ontwikkelingsdiensten op zich te nemen, omdat het open source karakter van Android hen toegang geeft tot de informatie over de nieuwste apps die zijn gemaakt. Op deze manier kunnen ze hun concurrenten in de gaten houden en kunnen ze hun klanten helpen bij het maken van een app volgens de laatste trends. Terwijl het publiek met het open source-karakter van Android hun mening over de apps kan posten en om een ​​oplossing voor problemen kan vragen als ze die tegenkomen.

De ontwikkeling van Android-applicaties is een bloeiend zakelijk domein dat zich zal blijven uitbreiden en dus als u van plan bent om dit domein te betreden, is dit het juiste moment. Om er echter zeker van te zijn dat uw project succesvol is, moet u de hulp inroepen van een professional. Zoeken naar een professional is geen probleem, aangezien de markt veel softwareontwikkelingsbedrijven heeft die Android-app-ontwikkelaars te huur aanbieden. U kunt op hen vertrouwen, want zij zijn goed thuis in de kunst van het maken van een app en het vormgeven van uw ideeën.

Bron: Pradip Tripathi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie