Wat is Ercom AccessNow?

Wat is Ercom AccessNow?

In 2012 zal de evolutie van enterprise en server-based computing echt van de grond komen. Steeds meer bedrijven springen op de kar en nemen web- en cloudgebaseerde technologie op in hun kernbedrijfsprocessen. De reden dat dit jaar een boost zal krijgen, is omdat een topbank en de Britse regering nu de cloud omarmen.

Beveiliging was een van de belangrijkste problemen die veel bedrijven afschrikken om toe te treden tot de cloud. Maar onlangs heeft de Spaanse bankgigant BBVA Google Apps for Business uitgerold naar 110.000 gebruikers, wat bewijst dat enterprise- en servergebaseerde computing zoals Google Apps de juiste keuze kan zijn voor zelfs de grootste bedrijven in de meest veiligheidsgerichte en gereguleerde sectoren. industrieën. De overstap van de Britse regering naar cloudcomputing dit jaar zal voor veel bedrijven ook de veiligheidsrisico’s verminderen. Dus als cloud computing veilig genoeg is voor de Britse regering en de Spaanse bankgigant BBVA, dan is het zeker veilig genoeg voor elk bedrijf.

Dus wat is Ercom AccessNow?

Ercom AccessNow is een externe desktopclient waarmee u te snel en gemakkelijk toegang krijgt tot externe desktops en toepassingen. Het wordt volledig in een browser uitgevoerd en vereist geen plug-ins of add-ons voor browsers, ongeacht welke browser u het liefst gebruikt. Uw browser moet echter HTML5 hebben ingeschakeld. Het is geweldig om de IT-last van het beheer van desktopprogramma’s en browserplug-ins te verlichten. Het draait en ziet eruit als elke native remote desktop-client.

De voordelen van het gebruik van Ercom AccessNow zijn onder meer:

• Geen clientsoftware om te installeren of te beheren

• Uw IT-overheadkosten zijn lager

• Biedt gebruikers cloud- of browsergebaseerde toegang tot bronnen die worden gehost op Microsoft RDS / Terminal Services, VDI en webplatforms

• Het ondersteunt elke HTML5-browser op elk platform, waaronder: Windows, Mac, Linux, iPad / iPhone, Android-tablets en natuurlijk de Google Chromebook.

• Biedt clientloze toegang – u hebt geen Java, Flash, Silverlight of enige andere technologie nodig.

• Ericom Secure Gateway, een gratis optie, biedt een beschermde omgeving voor computergebruik op afstand – geen VPN vereist.

Implementatie is eenvoudig omdat de Ericom AccessNow-server op de RDP-host is geïnstalleerd om verbinding vanaf de externe client mogelijk te maken. Om toegang van buiten uw firewall toe te staan, kan de Ericon Secure Web Gateway worden geïnstalleerd om authenticatie en routering te beheren om de toegang tot de Ericom AccessNow-servers te controleren om uw applicaties voor externe gebruikers te presenteren. De firewall is geconfigureerd om externe AccessNow-gebruikerstoegang door te sturen naar de beveiligde webgateway. Ook hier is geen clientsoftware vereist, alleen een HTML5-compatibele browser.

Als u hulp wilt bij de implementatie van Ercom of andere cloudcomputing- en bedrijfsbeveiligingsoplossingen, dan zijn er tal van gespecialiseerde serviceproviders. Een goed advies is om de hulp in te roepen van een serviceprovider die ook een Google Enterprise Partner is. Zo weet u zeker dat u met een ervaren partner samenwerkt.

Bron: Carolyn Clayton

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie