Wat is het vetrijke varken?

Wat is het vetrijke varken?

Lijkt een heel vreemde naam voor een product – rijk varken? Waar gaat het Fat Rich Pig over? The Fat Rich Pig is een combinatie van een e-boek over affiliate marketing en een computersoftwareprogramma dat affiliate marketing naar een hoger niveau tilt.

Het is interessant om op affiliate marketing forums te komen en mensen te zien klagen dat Clickbank mijn commissies steelt. Ik betwijfel het – Clickbank-activiteiten zijn gebouwd op een reputatie van het leveren van een service aan zowel uitgevers als gelieerde ondernemingen – die reputatie zou niet lang standhouden in de internetmarketingwereld als ze ooit zoiets zouden doen. Wat zorgt er dan voor dat serieuze marketeers die duizend dollar plus een week online verdienen, plotseling vermoeden dat clickbank hun commissies steelt? Het is omdat ze een succesvolle marketingcampagne plotseling zonder reden zien vallen. Wat ze niet vermoedden, is dat iemand hun succesvolle campagne heeft bespioneerd en deze heeft gekaapt.

Dus wie zou zoiets doen? Die stilletjes hun software heeft getest en duizenden dollars heeft geoogst van de campagne van andere mensen. Eindelijk is de waarheid naar buiten gekomen – de Fat Rich Pig, alias NCMedia. Vandaag moet de Fat Rich Pig worden vrijgegeven, die de geheimen en de software onthult over hoe hij niet alleen de campagne van mensen tegen het lijf heeft gelopen, maar ze allemaal heeft overwonnen. Nu zullen mensen stoppen met het beschuldigen van clickbank voor het “stelen” van hun commissies en beseffen dat ze zijn bespeeld door iemand die een nieuwe reeks regels schrijft in affiliate marketing. De enige manier om te voltooien is door te betalen om zijn methoden te leren en zijn software te gebruiken – je gaat hem zeker rijk maken door zijn programma te kopen, maar je zult clickbank tenminste niet meer de schuld geven van het stelen van je commissies, in feite zou je red gewoon uw affiliate marketing bedrijf.

Bron: Alastair Harris

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie