Wat is Kodi?

Wat is Kodi?

Op dit moment beginnen consumenten te beseffen dat de kabel- en schotelnetwerkindustrie aan het veranderen is. Door de geboorte van Netflix, Apple TV en Amazon Prime konden kijkers hun programma’s on demand en tegen lagere kosten bekijken dan traditionele kabel- of schoteldiensten. Veel mensen zijn nog steeds geabonneerd op kabel of schotel en zullen een service zoals Netflix toevoegen als aanvulling op hun kabelpakket. Dit gaat allemaal veranderen. Voer Kodi™ in.

In dit artikel wordt de explosieve groei van Kodi™ (voorheen bekend als XBMC) besproken. We zullen de belangrijkste functies van de service bekijken, waaronder muziek, films, foto’s en meer. Als je nieuwsgierig bent naar het gebruik van Kodi™, zullen we enkele van de beste apparaten onderzoeken waarop de software wordt uitgevoerd. En tot slot zullen we het hebben over de toekomst van Kodi™ en hoe het een voortrekkersrol speelt in de steeds veranderende in-home entertainment-industrie.

Kodi™ is een bekroond gratis en open source (GPL) softwaremediacentrum. Het draait handig op Linux, OS X, Windows, iOS en Adroid. Wat nog belangrijker is, het heeft een gebruikersinterface van 3 meter voor gebruik met uw woonkamertelevisies en afstandsbedieningen. Dus in principe kun je Kodi draaien vanuit je luie stoel! Kodi™ levert zelf geen media. De gebruiker moet eigenaar zijn van inhoud of Kodi™ handmatig naar online services van derden verwijzen. De eerste release was in 2002. Het werd oorspronkelijk geproduceerd als een onafhankelijk ontwikkelde mediaspeler-applicatie genaamd Xbox Media Center voor de zeer populaire Xbox-gameconsole. Momenteel wordt Kodi™ in veel spelers voor digitale streaming gebruikt en heeft het een eenvoudig te gebruiken interface voor de niet-techneut.

De belangrijkste kenmerken die de open source-software biedt, zijn muziek, films, tv-programma’s, afbeeldingen en games. Kodi™ kan al je muziek afspelen, inclusief AAC, MP3 en meer. Het heeft een cue-sheet, tagging-ondersteuning en slimme afspeellijsten voor ultieme controle over je muziekcollectie. Het kan ook films streamen! Het ondersteunt alle belangrijke videoformaten en bronnen. Het kan deze films importeren met volledige posters, trailers en meer. Kodi™ biedt dezelfde functies voor uw favoriete tv-programma’s als voor films. U kunt uw afbeeldingen importeren in een gegevensbibliotheek en ze sorteren en filteren voor een diavoorstelling. U kunt zelfs live-tv afspelen en opnemen vanuit de GUI-interface. De Kodi™-software zit boordevol ongelooflijke functies!

Om toegang te krijgen tot Kodi™ heb je een snelle internetverbinding en een streamingapparaat van goede kwaliteit nodig. Hier zijn 3 van de beste apparaten die geen beperkingen hebben, zoals Roku 3 of Apple TV:

De Dragon Box – Het Dragon Box Quad Core-mediastreamingapparaat heeft een focus op sport en biedt 8 GB NAND-flashgeheugen.

De SkyStreamX – De SkyStreamX 4 Quad Core Android Smart TV Box wordt geleverd met vooraf geladen add-ons en is een uitstekende streaming internetmediaspeler.

De DigiXStream – De DigiXStream DX4 Quad Core XBMC Android Media Box is ook een geweldig apparaat dat heel gemakkelijk te gebruiken is.

â??¨Het wordt ten zeerste aanbevolen om te investeren in een toetsenbord voor deze apparaten. Ze worden allemaal geleverd met afstandsbedieningen, maar als je op zoek bent naar een film of een show, wordt je duim moe van het bewegen van de cursor!

De kabelmaatschappijen en schotelnetwerken willen niet dat de gemiddelde consument Kodi™ begrijpt. De software biedt de consument een ongelooflijke kans om geld te besparen. Eenmaal aangesloten op uw televisie in de woonkamer, heeft het de mogelijkheid om de noodzaak voor kabel of uw schotelnetwerk te elimineren. Kodi™ is de toekomst en de groei van het bedrijf zal exploderen naarmate meer en meer mensen de geweldige functies ervan leren kennen!

Bron: Thomas Stapler

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie