Wat is resellerhosting?

Wat is resellerhosting?

Om een ​​website te hebben, heb je webruimte op een server nodig. Een webhost biedt deze ruimte zodat u de trotse eigenaar bent van actief online vastgoed. Maar wat is reseller hosting en hoe kan het winst voor u betekenen?

Als online ondernemer realiseert u zich dat internetbedrijven voortdurend openen, groeien en veranderen. Een wederverkoper is een persoon die webruimte op de server van iemand anders verkoopt. In wezen ben je een tussenpersoon. Met zoveel mensen die websites maken, is er serieuze winst te maken met reseller-hosting.

U maakt eenvoudig uw eigen website om webhostingdiensten aan te bieden. Klanten kunnen een domeinnaam krijgen en websites starten op uw hostingservice. U bent niet verantwoordelijk voor het onderhoud van servers omdat u webhostingservices doorverkoopt. Als reseller waardeert u winst zonder dat u zich met de gedetailleerde technische problemen bezig hoeft te houden.

Hosting-resellers kunnen zich aanmelden als enom-reseller om domeinregistraties tegen een gereduceerde prijs te ontvangen. U kunt vervolgens domeinregistraties aanbieden aan uw eigen klanten via een hoofdfactureringssysteem of door uw eigen turnkey-website voor domeinregistratie te creëren.

Dus hoe kunt u uw eigen reseller-hostingbedrijf beginnen? Hier is een eenvoudige handleiding om aan de slag te gaan:

– Kies een gebruiksvriendelijk platform en controlepaneel voor uw hostingaccounts.
– Kies een betrouwbaar webhostingbedrijf met uitstekende ondersteuning voor uw reselleraccount.
– Stel je eigen hostingplan op en bepaal de prijzen die je wilt rekenen op basis van de diensten die je aanbiedt en de prijzen die de concurrentie hanteert.
– Maak een zakelijke website met een navigeerbaar ontwerp met uw nieuwe webhostingonderneming.
– Zorg ervoor dat uw website bedrijfsklaar is met een verkopersaccount, betalingsgateway en SSL-certificaat voor volledige beveiliging.
– Klantenservice-opties instellen, zoals een helpdesk.
– Opzetten van een facturatiesysteem.
– Maak een welkomst-e-mail aan die naar alle nieuwe webhostingklanten wordt gestuurd om hun gebruikersnaam en wachtwoord te bevestigen, samen met een bevestiging van de abonnementsdetails.
– Adverteer voor uw nieuwe hostingbedrijf voor wederverkopers, zodat u winst kunt maken.

Het reseller-hostingbedrijf is tegenwoordig een van de populairste, meest winstgevende industrieën op internet.

Bron: David Tanguay

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie