Wat kan ik van Joomla verwachten?

Wat kan ik van Joomla verwachten?

Joomla staat bekend om het maken van sociale netwerken, omdat u uw eigen netwerk extreem snel en gemakkelijk kunt gebruiken. Sociale netwerken kunnen een heel krachtig hulpmiddel zijn voor websites, omdat u een open discussie en interactie over uw inhoud kunt hebben. Dit is geweldig voor SEO en het creëren van een online sfeer in het algemeen, mensen over en met je praten is zeer wenselijk en kan snel en gemakkelijk worden bereikt met Joomla.

Joomla wordt beschouwd als het midden tussen WordPress en Drupal, het gebruiksgemak van WordPress geeft je terwijl het net zo krachtig is als Drupal. De meeste mensen kunnen een Joomla-website draaien zonder kennis van codetalen of aanzienlijke technische hulp. Een van zijn specialiteiten zijn e-commercesites, hoewel het mogelijk is om ze op concurrerende platforms zoals WordPress en Drupal te maken, maar het is veel sneller en gemakkelijker te verkopen vanaf een door Joomla gemaakte website. Het lijkt erop dat Joomla dit heeft opgemerkt over zijn gebruikersbestand en daardoor veel ondersteuning biedt voor e-commerce websites.

Websites gemaakt met Joomla zijn responsive, wat betekent dat de lay-out verandert afhankelijk van de schermgrootte. Dit is geweldig voor websites in het algemeen, aangezien sites die ‘geschikt voor mobiele apparaten’ zijn, veel de voorkeur hebben van Google, wat redelijk is omdat de meeste Google-zoekopdrachten worden uitgevoerd vanaf mobiele apparaten. Als een website niet bruikbaar is op mobiel, heeft dit desastreuze gevolgen voor SEO (zowel voor desktopresultaten als voor mobiele resultaten) en gebruikerservaring.

Joomla is minder geschikt voor beginners dan WordPress, je hebt wel enige ervaring met het bouwen en beheren van een website nodig om goed met het framework om te gaan.

Wil je iets dat krachtiger is dan WordPress en toch gemakkelijker te gebruiken dan Drupal? Joomla-hosting is voor jou!

De groeiende populariteit van Joomla-hosting heeft ertoe geleid dat de kosten om een ​​website in gebruik te nemen met behulp van het populaire CMS (content management systeem) zijn gedaald. Wat vroeger een $ 100s / maand was, is door een team gerund, nu niet meer dan $ 6,50 / maand, internetverbinding en 10 minuten per dag werk, dankzij de introductie van Joomla-hostingbedrijven. Deze bedrijven bieden ruimte aan servers waarop Joomla is geïnstalleerd, wat betekent dat u meteen aan de slag kunt, vanaf elke plek met een internetverbinding. U hoeft geen eigen server aan te schaffen of te onderhouden, alles is inbegrepen in een kleine maandelijkse vergoeding.

Voor $ 6,50 / maand kun je een volledig operationele eCommerce-website laten maken via Joomla, of elke twee weken een kopje koffie. Ik weet waar ik meer van zou profiteren… Hostleonard biedt Joomla-oplossingen van uitzonderlijke kwaliteit. Nieuwe klanten krijgen direct bij aanmelding een automatische Joomla-installatie aangeboden. Huidige eigenaren van gedeelde webhostingaccounts kunnen Joomla met één muisklik installeren. U kunt een voor Joomla geoptimaliseerd webhostingplan samen met een nieuwe domeinnaam krijgen voor slechts $ 6,50 per maand.

Een standaard Joomla-hostingplan voor $ 5 / maand moet het volgende omvatten:

Ten minste 10 GB webruimte (of nog beter, ‘onbeperkt’!) – 10 GB zou voor de meesten meer dan genoeg moeten zijn, de gemiddelde webpagina is slechts 2 MB, wat betekent dat u zonder zorgen meer dan 5.000 standaardpagina’s op uw site kunt hebben. Op dat moment is het waarschijnlijk dat u hoe dan ook uit een abonnement van $ 6,50 / maand bent gegroeid. De apostrofisering van het woord onbeperkt was belangrijk om op te nemen, zoals je zult opmerken, als je goed genoeg kijkt, dat onbeperkt zelden onbeperkt betekent in de hostingwereld. Je bent in orde zolang je hun fair use-beleid niet schendt, maar wie weet hoe ver je zou moeten gaan om dat te doorbreken?

Gratis domeinnaam – Belangrijk voor elke website-eigenaar, een domeinnaam is hoe een website wordt geïdentificeerd en bereikt. Zonder domeinnaam heb je geen echte website, dus het is van vitaal belang om er een te hebben voor het bouwen van een Joomla-website (tenzij je er al een hebt, in welk geval het best prettig is om er toch een gratis te krijgen!) . Gratis domeinnamen zijn heel gebruikelijk in de hostingwereld, dus een abonnement dat er geen bevat, is over het algemeen niet het overwegen waard.

E-mailaccounts – Essentieel voor bijna elke website-eigenaar, e-mailaccounts met hun domein na de ‘@’. Zonder deze kan uw website volledig onbewust integriteit en bezoekersvertrouwen verliezen. Net als de gratis domeinnaam zijn e-mailaccounts inbegrepen in de beste Joomla-hostingpakketten; als degene die u overweegt dat niet doet, overweeg dan ergens anders of wees bereid om een ​​andere dienst te betalen om de eer te bewijzen.

Bron: Dr Olusola A Coker Ed.D

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie