Wat te doen met uw laptop op de luchthaven als de natuur roept?

Wat te doen met uw laptop op de luchthaven als de natuur roept?

Zowel jij als ik zijn er allemaal geweest, ik bedoel toen je alles op je laptop had ingesteld en klaar was om wat werk gedaan te krijgen op een rustige plek in een luchthaventerminal als de natuur roept.

Wat doe je als je even moet opstaan ​​om naar het toilet te gaan?

Zul jij:

1. Laat je laptop gewoon liggen en bid dat je weet dat iemand hem zou opmerken of in het ergste geval zou stelen.

2. Zoek een respectabele, betrouwbaar ogende medepassagier om op uw laptop te passen tijdens uw afwezigheid.

3. Neem de tijd om je laptop uit te zetten (dit is ongeveer 4 minuten proces voor mijn laptop), ja ik bedoel het opslaan van alle bestanden, het afsluiten van alle applicaties, het loskoppelen van de wifi-service en alles weer inpakken.

4. Zorg voor een laptopslot dat u kunt gebruiken om uw mobiele computer te bevestigen aan een van de armaturen op de luchthaven die waarschijnlijk niet verplaatst zullen worden tijdens uw toiletbezoek.

Ik moet bekennen dat ik je niet kan vertellen welke van deze 4 tactieken je moet gebruiken om je laptop te beveiligen terwijl je de roep van de natuur beantwoordt. Elke situatie is uniek en ik kan je niet zeggen dat een van de bovenstaande tactieken je laptop 100% zal garanderen tegen diefstal op de luchthaven.

Gedurende mijn reizende jaren op mijn laptop werkend in luchthaventerminals na luchthaventerminals in het hele land en de wereld, moet ik zeggen dat ik alle 4 bovenstaande tactieken heb gebruikt. Ik ben erg blij om te zeggen dat ik in al die jaren nog geen laptop van me weg heb laten lopen (klop op hout).

OK, als je echt wilt dat ik de tactiek kies die ik verkies, zou het tactiek nummer 4 moeten zijn. Voor mij lijkt het dragen van een laptopslot de meest logische en de minst lastige keuze. Door wat onderzoek te doen, kwam ik er ook achter dat de verkoopcijfers van deze laptopsloten zoals mijn Kensington sterk zijn gestegen, terwijl het aantal laptopdiefstallen op luchthavens is gedaald. Er moet iets werken en ik wil zeggen dat het mijn Kensington-laptopslot en mijn geluk zijn die ervoor zorgen dat mijn laptop niet wegloopt. Dus wat moet je doen met je laptop? Ik kan het je nog steeds niet vertellen, maar voor mij vergrendelt de laptop.

Oké, om je tijd niet te verspillen aan het lezen van dit bericht, hier zijn enkele van de aanbevolen laptopsloten die je misschien een beetje rust kunnen geven de volgende keer dat je even weg moet van je laptop op het vliegveld:

Kensington MicroSaver® intrekbare notebook $ 29,99
(ik heb mijn van Dell)
Targus DEFCON combinatieslot $33.00

U kunt nog meer laptopsloten bekijken op Google.

Bron: P Pavarolar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie