Wat u moet weten over het ontgrendelen van de iPhone

Wat u moet weten over het ontgrendelen van de iPhone

Het kopen van ontgrendelde telefoons is tegenwoordig de nieuwe trend op de markt. Het ontgrendelen van een mobiele telefoon is een van de meest populaire voorwaarden voor het kopen van een Apple iPhone. Unlocken levert een geheel aan belangrijke voordelen op, maar er zijn ook een aantal nadelen. Voordat een aankoop is voltooid, is het nodig om precies te herkennen wat ontgrendelen is, om de verschillen tussen ontgrendelen en jailbreaken te kennen, en om de volledige voor- en nadelen in detail te kennen, moet je dit volledige stuk schrijven. Dit stuk van het artikel is hier om de meest essentiële problemen aan te pakken en te reageren op de meest dwingende vragen bij het kopen van een ontgrendelde iPhone.

Volgens de laatste studie van 900 mobiele telefoongebruikers, uitgevoerd door Phoenix Marketing International en Mobile Posse, analyseerden ze de volledige conventie van consumententelefoons, de houding, waarom en wanneer individuen hun apparaten ontgrendelen om hun interesse in ‘Proactive Content Discovery’ vast te stellen. Kent u Proactive Content Discovery en hoe het wordt gebruikt? Welnu, Proactive Content Discovery kan worden omschreven als het automatisch openen van geschikte inhoud wanneer een telefoon wordt ontgrendeld; waardoor het het belangrijkste scherm is dat een gebruiker kan zien.

Hierna sprak meer dan 50,4% van alle mobiele gebruikers hun grote bezorgdheid uit over het Proactive Content Discovery-proces en deze groep mensen wordt nu “News Feeders” genoemd. Deze groep is zo groot als ongeveer 50,3% van al het mobiele gebruik op Facebook, voornamelijk voor sociale communicatie met vrienden en familie. Daarnaast maken mobiele gebruikers die regelmatig hun telefoon gebruiken om wereldnieuws/lokaal/nationaal nieuws, entertainmentnieuws en roddels te gebruiken 56% meer zorgen over de bevinding van Proactive Content. Afgezien hiervan gebruikt ongeveer 73% van de mobiele gebruikers hun telefoon niet om lokaal/nationaal/wereldnieuws, entertainmentnieuws en roddels te bekijken en zijn ze ook niet bezig met Proactive Content Discovery.

Nu komt het ontgrendelingsscenario van de meeste nieuwe mobiele telefoons die zijn gekocht met een contract van een mobiel netwerkmerk, alleen worden vergrendeld voor dat specifieke netwerk. Met andere woorden, we kunnen alleen zeggen dat de simkaarten van een bepaald netwerk met uw iPhone werken en dat de telefoon geen andere netwerkkaarten kan gebruiken. Evenzo, hoewel ontgrendeling zeer geaccepteerd is binnen de markt voor gebruikte mobiele telefoons, zijn er nog steeds tal van gloednieuwe ontgrendelde telefoons die worden verkocht door makers en verkopers van mobiele telefoons. Het doorbreken van de gevangenis is zeer ongebruikelijk voor het ontgrendelen. Wat jailbreak eigenlijk biedt, verschilt van andere firmware-instellingen op de mobiel om een ​​​​verscheidenheid aan beperkingen op te heffen.

Ten slotte kunnen we zeggen dat er zowel voor- als nadelen zijn aan het kopen van een ontgrendelde iPhone, maar over het algemeen zijn de nadelen voorwaardelijk.

Bron: Neha Bisht

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie