Wat zijn de belangrijkste problemen voor aangesloten marketeers?

Wat zijn de belangrijkste problemen voor aangesloten marketeers?

Wat op het spel staat voor aangesloten marketeers is het vermogen om voor zichzelf te werken, hun baan op te zeggen en mogelijk een enorme hoeveelheid geld te verdienen. Maar dit gaat allemaal niet zomaar. Er zijn een paar problemen die zich voordoen bij filialen die serieus hun geld willen verdienen met internet.

Een van de eerste hiervan is weten wie je kunt vertrouwen. Er zijn veel zogenaamde snel rijk schema’s, waar je verrassend genoeg niet snel rijk van wordt. Integendeel, ze halen je geld snel weg. De programma’s die snelle rijkdom bieden, duren niet lang. Maar ze zijn een goede bron van inkomsten voor hun baasjes!

De volgende problemen waarmee u zeker te maken zult krijgen als u een internetbedrijf start met behulp van affiliate marketing, is dat van het geloof. Al je vrienden en familie zullen het waarschijnlijk in diskrediet brengen als een onmogelijke droom. Er zijn een aantal redenen waarom ze dit zullen doen. Een daarvan is dat de meeste mensen een nieuw idee schuwen als de pest. De andere is dat, als het mogelijk is om geld te verdienen met internet, ze de mogelijke gevolgen ondervinden van het niet ondernemen van actie. Geconfronteerd worden met het feit dat zij ook iets zouden moeten doen als het waar was, is niet zo eenvoudig.

De meeste mensen klagen liever over hun eigen situatie dan dat ze actie ondernemen, zelfs als ze niet gelukkig zijn. De algemene consensus is dat je een baan moet hebben om een ​​relevant lid van de samenleving te zijn. Tegen de stroom in zwemmen kan ook vermoeiend zijn. Als je vrienden en familie niet achter je staan, is het nog moeilijker, zelfs als ze eigenlijk niets ronduit zeggen, is er een subtiele ontmoedigingstactiek gaande en kunnen ze stiekem hopen dat je zult falen. Dan kunnen ze uiteindelijk gelijk hebben!

Als dit alles niet genoeg is om u ervan te weerhouden uw eigen internetbedrijf op te bouwen, is er nog het technische aspect van het opbouwen van een legitiem online bedrijf. Dit vereist geduld en vertrouwen. Als je niet beide hebt, geef je waarschijnlijk te vroeg op. Je kunt niet verwachten dat je plotseling geld verdient op basis van een beetje werk. Het kost tijd en moeite. Je ‘verdient’ niets in termen van resultaten totdat je het echt hebt verdiend! Dus een rechthebbende houding kan tegen je werken. Dit geldt vooral als je uit een werknemersmentaliteit komt.

Als u een werknemer bent geweest, maar geen bedrijfseigenaar, is het moeilijk om uw focus te veranderen van die van een ‘werkbij’. Werknemers in een functie worden betaald, ongeacht wat ze bereiken. Eigenaren van een bedrijf krijgen niets tenzij ze het kunnen laten werken. Het is een prestatiegebonden loon, in plaats van een maandloon.

Het Shiny Object Syndroom was ook een andere belemmering voor mijn succes in de begindagen. Er zijn zoveel cursussen die onmiddellijke resultaten bieden, waarom zou je je aan iets houden dat tijd kost? Omdat het meer echt is dan de glimmende nieuwe die belooft maar nooit waarmaakt!

Ik sprong vaak van cursus naar cursus en volgde de instructies om online een inkomen op te bouwen tot op de letter op. Keer op keer werd ik teleurgesteld. Ik kreeg accounts afgesloten, mijn resultaten vielen weg bij Google, mijn producten verkochten niet en ik wilde mijn laptop bij talloze gelegenheden door het raam gooien.

Dit zijn slechts enkele van de problemen waarmee u als affiliate marketeer te maken krijgt. Afhankelijk van de route die u neemt, kunt u ook worden beperkt door fondsen. Ik vond veel goedkopere cursussen terug toen ik enorme schulden had en geen cent op mijn naam stond. Ik concentreerde me op vrije tactieken. Ze waren veel langzamer dan betaalde advertenties en ik was altijd gefrustreerd door mijn resultaten. Als ik toen een goede mentor had gevonden, had ik een hoop tijd bespaard.

Niet weten welke richting je op moet als affiliate marketeer is waarschijnlijk de grootste uitdaging. Ik moet jarenlang in de verkeerde richting hebben gepeddeld. Ik heb alles geprobeerd. Maar na verloop van tijd, en als je het lang genoeg volhoudt, zul je wat resultaten gaan zien. Ze zullen niet groot zijn, maar ze zijn het licht aan het einde van de tunnel.

Let op de resultaten. Als je ze eenmaal ziet, kun je teruggaan naar wat je hebt gedaan om ze te bereiken. Concentreer je dan op die activiteiten en laat de andere vallen die niets opleveren.

Het is een lange weg naar het succes van affiliate marketing. Ik ben er nog niet, maar ik ben al veel verder dan ik was. Het vinden van de juiste mensen en training is waarschijnlijk de beste tip die ik kan geven. Zonder de juiste richting ben je als affiliate doelloos en geef je het waarschijnlijk op, denkend dat ‘het’ niet werkt.

Maar met de juiste instelling, richting en begeleiding kun je affiliate marketing voor je laten werken en er een fulltime inkomen mee genereren. Blijf focussen op je “waarom?”

Mijn “waarom” hield me door alle problemen heen die ik tegenkwam tijdens mijn reis als affiliate marketeer. Nergens anders kunt u het soort geld verdienen dat affiliates verdienen en een levensstijl hebben die u kunt kiezen. Maar makkelijk is het zeker niet. Als je op zoek bent naar de ‘quick buck’, zou ik me niet druk maken over affiliate marketing!

Maar het kan werken als je dat doet en als je bereid bent het proces te vertrouwen en voor de duur door te gaan. Veel geluk!

Bron: Tim Halloran

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie