Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Wat zijn de beste Android-apps voor studenten?

De kracht van Android zit hem in de apps en tegenwoordig is er bijna voor elke activiteit een app. In de Google Play Store zijn miljoenen apps te vinden, variërend van media, tools, winkelen tot eenvoudig huishouden. En aangezien de meeste van onze dagelijkse behoeften en activiteiten vermengd raken met deze tonnen digitale apps, kunnen we het ons niet veroorloven om los te komen van ons kostbare Android-apparaat. De afgelopen jaren is zelfs het leven van een student aan het veranderen in een stuk eenvoudiger, veiliger en leuker om deze Android-apps in de hand te houden. Hieronder volgen enkele van de beste Android-apps die de studenten helpen bij hun dagelijkse activiteiten, van ‘s ochtends wakker worden tot het maken van aantekeningen.

Notities nemen

Tegenwoordig is het moeilijk om een ​​school of student te vinden die geen mobiel of tablet gebruikt. Studenten nemen deze gadgets meestal overal mee naartoe. In dat geval zijn de toepassingen voor het maken van digitale notities zoals Google Keep, OneNote, Evernote, FiiNote, enz. de handigste manier geworden om aantekeningen te maken en groeien ze snel in populariteit onder de studenten.

De lezing vastleggen

Zelfs een paar jaar geleden had een student tijdens het bijwonen van een lezing of seminar geen andere keuze dan alle belangrijke informatie op het notitieblok te schrijven. En nu zijn er een aantal handige en geweldige apps voor het opnemen van colleges, die de studenten helpen om het hele college op te nemen. Blijf dus op de hoogte met de geavanceerde beste Android-apps zoals Lecture Recordings, Audio Recorder, Easy Voice Recorder, enz.

Herziening

In dit tijdperk van geavanceerde technologie leek de revisie-app de big business met een hoge mogelijkheid. Door de Android-applicaties beschouwen de leerlingen het herzien van de les nu als een leuke bezigheid in plaats van een vervelende last. Gozimo, Quizlet, My Study Life, Quick Recall, etc. zijn enkele van de toonaangevende beste Android-apps voor revisie.

Studentenplanner-apps

De Android-apps voor studentenplanners stijgen op het voetstuk van populariteit, helpen de studenten bij het organiseren van hun activiteit, sturen waarschuwingen en herinneringen met betrekking tot hun les, huiswerk, examen en dergelijke andere dingen. Student Planner, Student Schedule, My Study Life zijn enkele van de gerenommeerde en populaire studentenplanner-apps die met een rooster worden geleverd.

Als je een gelijktijdige en snelle internetverbinding en een Android-apparaat hebt, zal je studentenleven eerder een fase van plezier en opwinding zijn dan vol zorgen. Alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de nieuwste Android-applicaties.

Bron: Oindrila Bhattacharyya

  • Gerelateerde Tags: