Wat zijn de beste e-commerceplatforms voor uw bedrijf?

Wat zijn de beste e-commerceplatforms voor uw bedrijf?

Het kiezen van het juiste e-commerceplatform is belangrijk voor het succes van uw bedrijf. U kiest de functies die u nodig hebt, maar aan de andere kant pakt u de uitdagingen op waarmee u te maken krijgt als uw bedrijf zich ontwikkelt of verandert. De veelzijdigheid, flexibiliteit en kosten van uw platform kunnen u mogelijk ondersteunen.

Voordat u e-commerceplatforms vergelijkt, is het een slimme gedachte om al een groot deel van uw vaardigheden en strategieën te hebben uitgesorteerd. Er zijn bijvoorbeeld enkele platforms die beter zijn voor degenen die op SEO zijn gericht. U wilt uw e-commercesite liever niet maken en achteraf beseffen dat deze niet geoptimaliseerd is voor uw strategie. Hoewel sommige platforms beperkend zullen zijn voor degenen die codeervaardigheden hebben, kunnen degenen die die expertise niet hebben, enorm profiteren van de rechtlijnigheid van dezelfde platforms.

Houd uw prioriteiten voorop en ga met ons mee terwijl we een blik werpen op de zes beste e-commerceplatforms die momenteel beschikbaar zijn.

1) WooCommerce

WooCommerce domineerde een hele tijd zijn markt. Als een directe WordPress-plug-in heeft het eigenlijk veel te bieden, vooral voor die bedrijven die een website hebben en onverwachts in e-commerce terechtkomen. WooCommerce heeft een hoog aanpassingsvermogen en ingebouwde analyses. Het platform heeft ook de hele dag, elke dag klanten, zoals vrijwel alle e-commerceplatforms.

De plug-in zelf is gratis, maar u moet wel uw site hebben en een aantal gerelateerde kosten betalen. In het geval dat u een totaalpakket nodig heeft, kunnen concurrenten, bijvoorbeeld Squarespace, voor u zinvoller zijn.

2) Shopify

Shopify is overweldigend bekend. Het is het e-commerceplatform bij uitstek voor diegenen die afhankelijk zijn van sociale-mediamarketing om te verkopen of die aan outsourcing doen. Het platform is eenvoudig, flexibel en schaalbaar van kleine tot middelgrote bedrijven. U hoeft bovendien niet de moeite te nemen om de kennis van een codeertaal te kennen om deze te gebruiken. In plaats daarvan heeft het platform een ​​interface voor slepen en neerzetten waarmee u uw site kunt bouwen.

Shopify richt zich op verkopen en biedt een heleboel functies voor klantervaringsbeheer (CEM) en up-sell. Shopify heeft echter moeite om de grootste winkels aan te kunnen. Shopify Plus kan je misschien helpen om een ​​grotere winkel te worden, maar als je al een grote winkelier bent, is het misschien niet de juiste keuze voor jou.

3) Grote handel

Talloze bedrijven beperken hun keuze tussen Shopify en BigCommerce. Big Commerce kan niet alleen de enorme winkels aan waar Shopify mee worstelt, maar het biedt ook sterkere SEO-prestaties. Het heeft een betaalervaring van één pagina die uw conversie zou kunnen helpen, maar het schiet tekort in de up-sells met één klik die Shopify zo goed doet.

Of BigCommerce voor u werkt via Shopify, hangt natuurlijk af van uw eigen strategie. Als je voor BigCommerce kiest, kun je een hoge aanpasbaarheid verwachten (als je codeermogelijkheden hebt) en een stabiele klantenondersteuning. U kunt echter ook een hoger prijskaartje verwachten voor veel functies die andere platforms in hun fundamentele plannen opnemen.

4) OpenCart

Als het hogere prijskaartje van Big Commerce niet haalbaar is, kunt u in plaats daarvan OpenCart waarderen. Het is open-source en gratis te gebruiken, ondanks het feit dat je kunt investeren in add-ons, die in kosten variëren van gratis tot $ 100. Er zijn veel extra alternatieven, sommige met functies waarvoor u elders zou moeten betalen.

Het platform vereist ook veel codeerkennis, omdat het uitzonderlijk aanpasbaar is, maar omdat hun ondersteuning niet zo solide is als andere platforms. In het geval dat er iets misgaat, moet u mogelijk zelf aan uw website sleutelen terwijl OpenCart wegvalt om contact met u op te nemen.

Conclusie

Uiteindelijk zal het beste e-commerceplatform voor uw bedrijf er een zijn dat overeenkomt met uw codeercapaciteiten en ontwikkelingsverwachtingen, zowel in volume als in aantal aangeboden items.

Het juiste platform zou je ook in staat moeten stellen om de marketing- en klantervaringsstrategieën te gebruiken die je nodig hebt om te gedijen.

Wat u ook kiest, overhaast uw beslissing om het juiste e-commerceplatform te kiezen – het is een gecompliceerde beslissing die een aanzienlijk effect zal hebben op uw bedrijf.

Bron: Raj Kumar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie