Wat zijn kant-en-klare aangesloten websites en hoe kunt u er commissies mee verdienen?

Wat zijn kant-en-klare aangesloten websites en hoe kunt u er commissies mee verdienen?

Affiliate turnkey-websites zijn websites die volledig functioneel zijn met bijna alles wat nodig is voor het runnen van een bedrijf. In de meeste gevallen plant en legt een andere provider de domeinnamen, websitehostingfuncties en scripts uit. Vooraf gemaakte lay-outs en sjablonen samen met de juiste codes die al aanwezig zijn, zijn opgenomen in deze websites. Op de website is doorgaans ook extra ruimte voor banners die gebruikt kunnen worden voor reclame. Het feit dat het proces van het bouwen van een website wordt vereenvoudigd voor degenen die geen kennis hebben van SEO en webontwikkeling, is een groot voordeel van dit type website.

Er zijn tegenwoordig talloze kant-en-klare aangesloten websites die beweren de mogelijkheid te bieden om in een behoorlijke tijd vanuit huis geld te verdienen. De ruggengraat van waaruit deze websites opereren is affiliate marketing. Voor degenen die niet weten wat affiliate marketing is, in deze vorm van marketing worden commissies verdiend door verkopers wanneer ze verkopen namens een ander bedrijf. Momenteel worden indrukwekkend grote affiliate marketingprogramma’s beheerd door zowel Amazon als eBay.

Zo wordt een kans om “aangesloten” internetgiganten zoals Amazon, ClickBank, Commission Junction, enz. te worden, aan eigenaren van kleine bedrijven geboden door kant-en-klare aangesloten websites. Wat er gebeurt, is, afhankelijk van het bedrijf dat een eigenaar van een klein bedrijf runt; hun website is verbonden met online giganten zoals Amazon, Google AdSense of een andere externe adverteerder. Afhankelijk van het bedrijf dat een eigenaar van een klein bedrijf runt; hun website is verbonden met online giganten zoals Amazon, Google AdSense of een andere externe adverteerder. Er kunnen maandelijks meerdere inkomstenstromen worden verdiend bij gigantische, gerenommeerde bedrijven, zelfs als een enkele kant-en-klare aangesloten website wordt gekocht.

Als een kant-en-klare partnerwebsite is aangesloten bij Google AdSense, wordt er inkomsten verdiend met Google AdSense wanneer iemand op een Google AdSense-advertentie die op de site wordt weergegeven, klikt. Als de site een ‘aangesloten website’ van Commission Junction is, wordt commissie verdiend wanneer iemand een aankoop doet via de banneradvertenties van Commission Junction die op de site worden weergegeven. Als de website is aangesloten bij een Amazon-winkel, wordt de commissie gegenereerd wanneer er Amazon-verkopen worden gedaan via de kant-en-klare aangesloten website.

De automatisering is een ander uitzonderlijk aspect van het hebben van een kant-en-klaar websitebedrijf. Door de linkintegratie van de aangesloten partner hoeven ondernemers zich geen zorgen te maken over klantorders die moeten worden ingevuld en website-inhoud die moet worden bijgewerkt. Deze reden is dat dit alles wordt afgehandeld door de aangesloten partners die naar de site linken. De reden dat kant-en-klare aangesloten websites bekend staan ​​als “kant-en-klare” is omdat het enige werk dat de eigenaar van de website hoeft te doen, het adverteren van de site is, zodat bezoekers worden aangetrokken en er automatisch inkomsten worden gegenereerd. Er kan ongetwijfeld een behoorlijk bedrag aan commissie-inkomsten worden verdiend via kant-en-klare aangesloten websites, en dit is wat het voordelig maakt om dit type website te hebben.

Bron: Saad Naveed Bari

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie