Wees je kinderen te slim af op de smartphone

Wees je kinderen te slim af op de smartphone

Dus je hebt een smartphone voor je kind gekocht en je wordt er gek van… ook al heb je een aantal beschermende diensten aan als je WIFI gebruikt, verlies je de controle volledig. Hoe krijg je weer wat gezond verstand en zorg je ervoor dat ze worden beschermd? Hier zijn een paar dingen die je kunt doen.

Er zijn enkele apps die u kunt gebruiken om u te helpen de controle terug te krijgen of te behouden. Met deze softwarepakketten kunt u telefoongebruikstijden instellen, sms-berichten volgen en apps vergrendelen waartoe u geen toegang wilt hebben. Nadat je hebt gelezen, kun je beslissen welke van deze of vergelijkbare tools voor jou zullen werken. Dit zijn slechts suggesties en moeten worden gebruikt als uitgangspunt voor wat u kunt doen. Laten we beginnen met de tools in willekeurige volgorde van belangrijkheid:

1. PhoneSheriff, deze monitort niet alleen de teksten, maar biedt ook GPS-tracking zodat u weet waar ze zijn. U kunt ook tijdsinstellingen instellen, zodat u zelf bepaalt op welke tijden van de dag de telefoon kan worden gebruikt. Dit is geweldig voor huiswerktijd en bedtijd.

2. Smart AppLock Pro, mogelijk gemaakt door Think Yeah, deze app vergrendelt elke applicatie of service op de telefoon waartoe je niet wilt dat ze toegang hebben. Hiermee kun je de markt, you-tube, camera en vrijwel alles op de telefoon vergrendelen. Ik gebruikte het bijvoorbeeld om instellingen te blokkeren, omdat ik niet wilde dat mijn kinderen naar binnen gingen en wifi overal inschakelden. Er zijn andere app-lockers als je de interface van dit product niet leuk vindt.

3. Teksttracker van App1Studios, dit toont u daadwerkelijk de ontvangen en verzonden teksten. Als je PhoneSheriff hebt, heb je deze applicatie echter niet nodig.

4. Het beheersen van de marktomgeving is een onderdeel van de Android-software. Wanneer u de marktinstellingen beheert, kunnen zonder uw toestemming geen apps worden gekocht boven het door u ingestelde volwassenheidsniveau. Selecteer hiervoor markt->menu->instellingen->inhoudsfiltering. Hierna stel je vervolgens een wachtwoord in zodat ze geen toegang hebben tot apps boven het niveau dat je hebt ingesteld.

5. Safe Eyes Mobile werkt voor de iPhone- en iPad-apparaten, dit is de enige SW-toepassing die u in dit geval nodig heeft. U kunt naar binnen gaan en de privileges op afstand instellen om te bepalen waar en wanneer ze kunnen surfen en welke classificatie ze hebben.

Het gebruik van al deze tools kost wat tijd omdat je ze moet installeren en configureren, maar als je serieus je kinderen wilt beschermen, is het de moeite waard. De smartphone kan zowel een zegen als een vloek zijn, dus u moet beslissen hoeveel bescherming uw kinderen nodig hebben en deze toepassen als dat nodig is.

Bron: Prudence F Franklin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie