Wees voldoende voorbereid op Affiliate Marketing

Wees voldoende voorbereid op Affiliate Marketing

We moeten allemaal op een bepaald moment beginnen, en de meesten van ons beginnen allemaal achter die magische knop aan die van je pc een instant-geldautomaat maakt. Ik weet het, ik was vroeger een van de grootste kanshebbers en was dol op het idee om de komende dagen een paar duizend dollar te hebben. Ik woon in Zuid-Afrika en met de wisselkoers hebben we het over een klein fortuin!

Vreselijk als die realiteit je in de war schopt en je je realiseert dat je al 18 maanden op die verdomde knop jaagt. Wat is daar “instant” aan, niets omdat je zoveel beloften najaagt in plaats van je dromen. Raak niet in de war tussen beloften en dromen, het is de moeder van alle mislukkingen op internet!

Falen wordt echter ook vermomd als kennis, omdat je leert iets te doen, wat je ook online doet. En ergens worstelt iemand met iets dat je al onder de knie hebt. Dus, als Affiliate Marketeer is de enige manier waarop u zich onderscheidt van een alarmerend grote menigte en het vertrouwen van uw publiek kunt winnen, door alle vragen te stellen die zij hebben over het product dat u promoot.

Dit is de reden waarom de meeste marketeers bang zijn voor het idee van hosting en het onderzoek dat daarbij hoort!

Daarom is uw blog zo belangrijk, want zo bouwt u een “responsieve e-maillijst” op met abonnees die geïnteresseerd zijn in uw inhoud. Uw blog wordt als een sociale handtekening waar u uw kennis deelt en uw publiek inspireert met nuttige inhoud en tools. Het gaat niet altijd om het geld, dat komt wanneer uw inhoud in aanmerking komt. Simpel als dat.

Maar waar begin je?

Fijn dat je het vraagt, en zoals je weet, spreek ik graag WordPress met een beetje Google. Want dat is de juiste plek om te beginnen als je eenmaal je productkennis hebt opgebouwd. In feite begint u met het ontdekken van uw winstgevende niche, zodat u zich kunt richten op de zoekwoorden die u wilt targeten in uw domeinnaam en sitetitel. Dit is erg belangrijk, dus houd de paarden op het domein en de hosting als je geen goed onderzoek hebt gedaan. Het kan heel goed zijn dat u helaas geld aan het verspillen bent.

Ik weet dat ik dat deed en als een computer- en apparaatdinosaurus (vroeger toen), leek het zelfs nog meer zo. Het draait echt allemaal om geduld en onderzoek.

Neem even de tijd en denk na over de dingen die u het liefste doet en maak een lijst, want zo stelt u uzelf in staat om unieke inhoud te creëren (niet waar anders beschikbaar op internet). Dat is wat Unique Content betekent, en zonder dat bereik je op zijn best slakkensnelheid. En dat zal uw “winstgevende niche” zijn, maar waarom?

Want als je absoluut houdt van wat je doet, is het onmogelijk om op te geven, als je echt gefascineerd bent door iets, ben je niet te stoppen! Onthoud dat super succesvolle mensen gewoon dromers zijn die weigerden op te geven, en niets kon hen stoppen. Je kent het gezegde “Quitters nooit winnen, en winnaars geven nooit op”, zo werkt dit echt.

Zodra u uw niche heeft, moet u het juiste product vinden om te promoten bij een geïnteresseerd publiek. Ja, dit betekent dat je daadwerkelijk moet kopen wat je gaat presenteren aan je publiek en het persoonlijk moet testen.

Verrast? Dat zou niet moeten zijn, want als je serieus denkt dat je een dot com-miljonair zult worden door geen cent uit te geven, dan heb je het helaas bij het verkeerde eind. Je moet niet alleen bereid zijn te betalen voor training, je betaalt ook voor hosting en dat mag niet worden afgewezen.

Als een geïnteresseerde koper u een overzicht vraagt ​​van wat ze willen kopen, moet u zelfverzekerd kunnen reageren. Mensen zijn de wanhopige verkooppraatjes beu met nauwelijks enige informatie, afgezien van promotiemateriaal dat aan duizenden filialen wordt verstrekt. Duplicate of “Scroll Over” inhoud zoals ik het soms noem. Zo vaak gedupliceerd dat er niet veel unieks meer is.

Test het product in die mate dat u uw geïnteresseerde doelgroep kunt begeleiden nog voordat ze tot aankoop overgaan. Mensen willen graag weten waarvoor ze betalen.

Dit komt allemaal neer op richting en focus, zonder welke het veel tijd kan kosten om je doelen te bereiken. Het gaat allemaal om kleine objectieve stappen in de goede richting, er bestaat niet zoiets als een grote sprong.

Enkele gedachten over geld verdienen in een paar uur?

Dat is niet eens logisch, serieus? Als het zo gemakkelijk was om online miljoenen te verdienen, dan zouden de economieën instorten… laat dat maar even bezinken. Je moet erop voorbereid zijn om vaker met mislukkingen om te gaan dan je je later misschien herinnert, en je prestatieniveau hangt af van JOU. Wat je erin stopt, komt er ook weer uit.

Online geld verdienen als affiliate marketeer begint met richting en er is geen eindbestemming, waar weinig tot geen inspanning het equivalent in vruchten zal afwerpen.

Ja, je hebt misschien een aantal marketeers mooie screenshots zien delen, maar mensen worden hier moe van, en terecht. Helaas was deze marketingtactiek een beetje overbelicht geraakt en grenst het inmiddels aan BS, toch?

Nou ja en nee. Omdat deze niet allemaal nep zijn, maar nogal helaas verkeerd begrepen. Het belangrijkste om op te letten is een volledige geld-terug-garantie. Naar mijn mening heeft iemand die niet bereid is je je geld terug te geven misschien niet zo’n vertrouwen in zijn product en jij ook niet. Maar dat is slechts mijn mening, wil hier geen tenen vertrappen… gewoon een gedachte.

Nu heeft deze munt een keerzijde, want de producten die u besluit te promoten, moeten dezelfde zekerheid hebben. Professionele marketeers noemen dit de “Back Door” en het biedt zekerheid en gemoedsrust. U zult dan de geld-terug-garantie moeten afwachten voordat uw commissies aan u worden vrijgegeven. En daar gaat het idee om de volgende dag geld te verdienen, zelfs als je er door een wonder in slaagt de eerste week omzet te genereren.

De fraaie screenshots van de man die je je geld terug wil geven, is een indicatie van wat mogelijk is met het systeem of product, niet per se wat op handen is. Het kan zijn dat je het uiteindelijk nog beter gaat doen en het draait allemaal om focus, de juiste aandacht schenken zonder te haasten in een poging om sneller geld te verdienen.

Tot slot.

U moet uw winstgevende niche ontdekken, uw zoekwoorden targeten en de relevante producten vinden om te voldoen aan een vastgestelde gemeenschappelijke behoefte binnen uw niche. U zult online geld uitgeven en u kunt zelfs wat geld verliezen als u in ruil daarvoor serieus geld wilt verdienen. Je zult zeker geen dot com-miljonair worden zonder een cent uit te geven.

Accepteer dat en bereid je voor om te leren in plaats van te verdienen, want de bereidheid om te leren is de beste manier van denken om je op weg te helpen en je succes te verzekeren.

Nu lijkt dit allemaal misschien een beetje veel, maar ik haat het om de brenger van slecht nieuws te zijn en je geen hulpmiddel te presenteren om te gebruiken. Er is een trainingsprogramma dat zowel uniek als behoorlijk intensief is met WordPress Blogging en Google SEO

Het is zelfs de beste online training voor affiliate marketing en bloggen die ik ooit heb getest. En ja, ik ben nog steeds lid, want George Brown is niets minder dan een genie die buitengewoon hard heeft gewerkt om zijn dromen te realiseren. Hij zal je zeker niet van je $ 47 oplichten en zijn online reputatie aantasten.

Dit exacte systeem heeft meer dan 100.000 leden en genereerde meer dan $ 5..000.000 aan verkopen, wat op zich al een duidelijke indicatie is. Het leidt u van het ontdekken van uw winstgevende niche, naar trefwoord- en productonderzoek tot het kiezen van een domein en het lanceren van een professionele affiliate marketingblog.

U zult genieten van deze eenvoud en geavanceerde training, en ja, u kunt uw aankoop op elk moment (binnen 60 dagen) vanaf de aankoopdatum terugbetalen.

Kies uw domein verstandig en let op, het is de ruggengraat van uw online aangesloten bedrijf. U heeft toegang tot deze training via de “Begin geld te verdienen” Bladzijde.

Bron: Deon Christie

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie