Weet waarom Ainol Novo 7 Aurora II Cortex-tablet populair is

Weet waarom Ainol Novo 7 Aurora II Cortex-tablet populair is

Ainol Novo7 Aurora II Cortex is een tabletcomputer uit de stallen van Ainol Electronics Company Limited. De specialiteit van deze gadget is dat het de nieuwste Dual Core Cortex-A9 Amlogic8726-M6 1.5GHz-processor heeft. De reden dat het bedrijf heeft besloten om een ​​dual core-processor te gebruiken, is vanwege de voordelen ervan. Omdat beide kernen zich dicht bij elkaar op dezelfde chip bevinden in een dual-coreprocessor, kunnen de cachecoherentieschakelingen met een hogere kloksnelheid werken. De prestaties van de verwerkingseenheid worden verbeterd door het gecombineerde effect van de kernen. Omdat signalen kortere afstanden afleggen, zal hun degradatie veel minder zijn. Het is dus mogelijk om meer data te versturen met een dual core processor. Verder zal het vermogen dat wordt gebruikt in een dual-coreprocessor ook minder zijn. Simpel gezegd, gebruikers kunnen hogere prestaties behalen met minder energie.

Wat de grafische verwerkingseenheid van Ainol Novo 7 Aurora II Cortex betreft, deze heeft een MALI 400-processor. Het besturingssysteem dat op deze tablet wordt gebruikt, is Google Android 4.0.3 en de methode om dit te bedienen is via een touchscreen met 5 punten capaciteit. Het Android 4.0.3-platform kan helpen bij verschillende optimalisaties. Het kan ook helpen bij het oplossen van bugs op tabletcomputers. Wellicht heeft het bedrijf daarom voor dit Android 4.0.3 platform gekozen.

Het RAM-geheugen dat op deze tablet wordt gebruikt, is DDR3 1G 1333MHZ en het flashgeheugen is 16 GB Nandflash. De gadget heeft een zeer aantrekkelijk 7 inch TFT LCD Multi-touch HD IPS capacitief scherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Alleen een frontcamera van 2,0 megapixels is beschikbaar op deze tablet. Hierop zit een ingebouwde 3700 mAh Lithium batterij. Volgens het bedrijf zal de batterij-standby daar ongeveer 14 uur zijn.

Deze tablet ondersteunt verschillende talen, van Arabisch tot Russisch, Chinees, Oekraïens, Vietnamees enzovoort.

De algemene consensus van recensenten is dat deze tablet de snelste is van de bestaande gadgets. Toen het bedrijf begon met het uitbrengen van Ainol Novo-producten, had niemand gedacht dat deze tablets de markt in deze mate zouden veroveren, omdat de eerste reactie slechts bescheiden was. Maar veel mensen in de VS en andere landen zijn overgestapt op deze gadget. Natuurlijk is de populariteit van deze tablet puur vraaggestuurd.

De kosten van de Ainol Novo 7 Aurora II Cortex-tablet zijn redelijk en dit is zeker een bijkomend voordeel voor alle consumenten die verschillende inkomensniveaus verdienen. Het bedrijf lijkt opmerkelijk onderzoek te hebben gedaan naar de verwachtingen van consumenten voordat het de Ainol Novo-tabletcomputers uitbracht. Hierdoor is de wereld plotseling rechtop gaan zitten en kennis nemen van deze producten. De robuustheid van deze gadgets staat in contrast met de andere producten van andere hedendaagse bedrijven.

Als consumenten zich verdiepen in de mogelijkheden van deze tablet, zullen ze niet aarzelen om deze gadget in huis te halen. Het bedrijf neemt ook alle stappen om consumenten voor te lichten over de werkzaamheid van deze gadget.

Bron: Atanu Shaw

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie