Welk type WordPress-plug-ins zijn nodig voor bedrijven?

Welk type WordPress-plug-ins zijn nodig voor bedrijven?

Een van de meest populaire functies van WordPress zijn plug-ins. Met WordPress-plug-ins kunnen gebruikers en ontwikkelaars de functionaliteit van WordPress uitbreiden tot buiten de kernfuncties. WordPress heeft meer dan 26.000 plug-ins. Deze plug-ins bieden aangepaste functies en functies waarmee gebruikers hun sites kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften.

Er is gezegd dat WordPress-plug-ins het meest geliefde en het meest gehate onderdeel van WordPress zijn. Vind je dat niet vreemd? Dus waarom denk je dat mensen dit zeggen? Het is omdat WordPress-plug-ins de functionaliteit van WordPress aanzienlijk uitbreiden, maar ze kunnen u ook in veel problemen brengen. Dat is meestal het geval bij software die erg krachtig is; daarom moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van plug-ins.

Dus welke soorten problemen kunnen plug-ins veroorzaken? Sommigen van hen hebben beveiligingsproblemen waardoor iemand malware op uw site kan injecteren of uw site daadwerkelijk kan uitschakelen. Sommige plug-ins kunnen prestatieproblemen veroorzaken als ze onnodige bibliotheken laden, onnodige HTTP-verzoeken doen of veel databasequery’s uitvoeren. U moet er ook voor zorgen dat uw plug-ins compatibel zijn met de nieuwste versie van WordPress en actief worden ondersteund.

Er zijn gevallen waarin u echt wilt dat plug-ins de WordPress-functionaliteit uitbreiden. Hieronder staan ​​voorbeelden van functionaliteit die u nodig heeft om een ​​succesvolle zakelijke site te hebben.

  1. Beveiliging – Om proactief te zijn, moet u uw site kunnen scannen om er zeker van te zijn dat deze geen malware bevat. U moet ook controleren op kwetsbaarheden.
  2. Spambeheer – Als u opmerkingen op uw WordPress-site toestaat, heeft u een geautomatiseerde manier nodig om opmerkingen als spam te markeren. Zonder dit moet u mogelijk duizenden spam-opmerkingen in uw wachtende opmerkingenwachtrij doorlopen.
  3. Analyse – Om te bepalen of wat u doet werkt, moet u uw verkeerspatronen, populairste berichten en uw bron van verkeer analyseren. Dit kan met een plug-in.
  4. Zoekmachineoptimalisatie – Wanneer u een blogbericht schrijft, heeft u een eenvoudige manier nodig om te bepalen of deze is geoptimaliseerd. Er zijn plug-ins die ervoor zorgen dat je blogposts geoptimaliseerd worden.
  5. Prestatieverbeteringen – Als u veel video’s en afbeeldingen op uw site heeft, moet u caching gebruiken om de snelheid van uw site te verbeteren. U moet ook de grootte van afbeeldingen in uw mediabibliotheek optimaliseren. Er zijn ook plug-ins die de laadtijd van pagina’s voor video’s verbeteren.

Zoals u kunt zien, zijn WordPress-plug-ins zeer krachtig en een essentieel onderdeel van uw succesvolle bedrijf.

Bron: Adrienne Dupree

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie