Welke informatie ondernemers van Oprah kunnen leren

Welke informatie ondernemers van Oprah kunnen leren

Oprah Winfrey staat bovenaan de Forbes-lijst van de 100 rijkste mensen in Hollywood. In het boekjaar 2006 tot 2007 verdiende ze $ 260 miljoen dollar – meer dan Steven Spielberg, Madonna en Tom Hanks samen.

Wil je het geheim van Oprah’s succes weten?

Het zijn gesprekken.

Denk er over na.

Elke show interviewt Oprah mensen waarvan ze denkt dat haar publiek ze interessant zou vinden. Acteurs, rocksterren en auteurs zijn haar gasten. Als gevolg hiervan kijken mensen massaal toe.

Wat kun je leren van Oprah’s benadering van entertainment? Nou, je hoeft geen zogenaamde “expert” te zijn om publiek te trekken. Wat u kunt doen, is doen wat zij zo goed doet – in plaats daarvan de experts interviewen. Het interviewen van mensen is de ruggengraat van mijn bedrijf. Het is de reden waarom honderden mensen mijn website elke dag bezoeken. Daar kunnen ze (veel gratis) een van de meer dan 157 uur aan audio-interviews downloaden die ik heb gehouden met verschillende marketing- en bedrijfsexperts.

Wil je het interessante weten? Ik ben geen expert in de onderwerpen waarover ik mensen heb geïnterviewd. Het enige wat ik doe is mensen interviewen waarvan ik denk dat mijn abonnees daarin geïnteresseerd zouden zijn, en die interviews opnemen.

Het is niet moeilijk om te doen. Ik begon mijn bedrijf met een telefoon en bandrecorder. Ik gebruik nog steeds een telefoon en een bandrecorder – alleen is deze nu digitaal en veel gemakkelijker te gebruiken (je kunt er een kopen bij Radio Shack voor ongeveer $ 50).

Als u moeite heeft om een ​​informatieproduct op internet te vinden om op de markt te brengen, overweeg dan de interviewaanpak.

Het heeft gewerkt voor Oprah. Het heeft voor mij gewerkt. Het kan ook voor jou werken.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie