Weten over interessante Shopify-functies voor de ultieme online winkel

Weten over interessante Shopify-functies voor de ultieme online winkel

Heb je er ooit aan gedacht om een ​​e-commerce website te bouwen? WordPress en Shopify zijn de beste platforms als het gaat om het maken van online winkels voor bedrijven. Shopify is een van de grootste namen in e-commerce voor het bouwen van websites. Sinds de lancering van Shopify ondersteunt het bijna 80.000 online winkels en genereert het miljarden verkopen.

Shopify is in feite een SaaS (Software as a Service) e-commerceplatform in de cloud. Shopify is een ongelooflijk platform dat alles biedt wat je nodig hebt om een ​​online winkel te bouwen. Het heeft websjablonen, databases, back-end-plug-ins en functies die de ontwikkeling van websites eenvoudig en aanpasbaar maken. Het is een uitstekende oplossing die geen codering of enige CSS-kennis vereist. Als SaaS-platform is er geen behoefte aan webhosting, geen website-ontwerp, geen WordPress-configuratie of technische Setup.

Shopify is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar het opzetten van een online winkel. Shopify is eenvoudig in te stellen, dus het is het beste voor zowel nieuwe als gevestigde winkels. Huur Shopify Developer India in als u uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen.

Top 5 nieuwe functies maken Shopify de ultieme online winkel 2.0

1) Productinformatie om klanten aan te trekken

Met de nieuwe update is uw werk verminderd, zonder wijzigingen in de code aan te brengen, kunt u de metavelden toevoegen en wijzigen vanuit uw Shopify-desktops. Met deze nieuwe functies kunt u dus meer en specifieke productbeschrijvingen toevoegen om meer klanten aan te trekken. Met de nieuwe Shopify kunt u steeds meer gegevens over uw klanten opslaan, de productdetails.

2) Koop nu, betaal later Keuze voor kopers

Met de groeiende digitalisering om nu te kopen, zijn de opties voor later betalen zeer succesvol gegroeid, met deze functie kunnen klanten de rekeningen in vier renteloze termijnen betalen of overschrijven. Shopify 2.0 lost uw probleem op, want met de pool vol Shopify-apps kon de klant vaak niet degene kiezen die aan zijn behoeften zou voldoen. Dus dit zal hun problemen oplossen.

3) Betere afrekenopties

Met de nieuwe afrekenopties kan de klant van Shopify duizenden transacties in één minuut uitvoeren. Shopify stelt klanten binnenkort in staat om meer betaalmethoden aan klanten te bieden om een ​​meer gelokaliseerde winkelervaring te hebben, en dus zal de klant hun conversiepercentages verhogen.

4) Gepersonaliseerde app-aanbevelingen

Met de nieuwe update biedt Shopify nu aangepaste app-aanbevelingen die de andere klanten voor hun winkel zullen gebruiken.

5) Een meer aanpasbare winkel

Met de nieuwe update is Shopify nu meer aanpasbaar, zodat u meer productinformatie kunt toevoegen en dat ook op een gedetailleerde manier. Deze update opent de deur naar interessantere en verbazingwekkende thema’s die klanten kunnen selecteren en daarom zal de gebruikersinterface interessanter zijn om te zien.

Afwikkelen: Shopify zit boordevol handige functies en een van de gemakkelijkste manieren om een ​​online winkel te bouwen. Ik hoop dat je de blog informatief en nuttig vond om te weten over de nieuwste functies van Shopify. Als je een complete beginner bent, vraag dan advies aan de gerenommeerde Shopify Development Company om veilig te werk te gaan.

Bron: Krish Smith

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie