Wie moet zich inschrijven voor een Medicare Advantage Plan?

Wie moet zich inschrijven voor een Medicare Advantage Plan?

Moet u zich inschrijven voor een Medicare Advantage Plan?

U komt in aanmerking voor Medicare. Wat nu? Je hebt een aantal keuzes te maken. Verzekeren bij Medicare op zich is een optie, maar u zult te maken krijgen met mogelijk hoge onvoorspelbare kosten. Of u kunt een Medicare-supplement kopen, indien betaalbaar. Uw derde optie is om u in te schrijven voor een Medicare Advantage Plan.

Inschrijven voor dit type Medicare Plan is om een ​​aantal redenen een populaire keuze voor veel mensen. Maar het is niet voor iedereen de beste keuze. Wie zich inschrijft voor een Medicare Advantage Plan wordt grotendeels bepaald door individuele omstandigheden. En verwacht niet een plan te vinden dat noodzakelijkerwijs als het beste voor iedereen wordt beschouwd. U kunt een Voordeelplan overwegen als u aan een van de volgende criteria voldoet.

Je hebt een beperkt budget

Het hebben van een beperkt budget speelt op een aantal manieren een rol. Ten eerste kunt u overwegen om u in te schrijven omdat u alle voordelen van de originele Medicare ontvangt, maar het voordeel heeft van een maximaal contant bedrag. Als u uw dekking via de originele Medicare krijgt, heeft u geen limiet op uw aandeel in de kosten voor gedekte services. Alleen al de poliklinische kosten van 20% kunnen u kosten besparen.

Een andere reden waarom uw beperkte budget u naar een plan zou kunnen leiden, zijn de hoge kosten van Medicare-supplementpremies. Aanvullende premies zijn meestal gemiddeld veel hoger dan de premies voor Medicare Advantage Plans. Sommige voordeelplannen hebben premies van slechts $ 0 per maand.

U wilt extra voordelen

Medicare Advantage Plans omvatten alle voordelen van deel A en deel B, maar de particuliere verzekeringsmaatschappijen die deze plannen aanbieden, kunnen voordelen bieden die verder gaan dan wat normaal beschikbaar zou zijn bij de originele Medicare.

Het is gebruikelijk dat plannen een deel D-medicatiedekking bevatten en sommige plannen kunnen extra’s bevatten, zoals; tandheelkundige, visie, gehoor, sportschool lidmaatschappen en vervoer. Medicare-supplementen bevatten deze extra’s zelden en aanvullende polissen worden momenteel niet aangeboden met ingebouwde medicatiedekking.

U wilt een all-inclusive abonnement

Als u één plan wilt dat uw medische en Deel D-medicatievoordelen omvat, moet u een Advantage Plan overwegen. Als u zich inschrijft voor een Medicare Advantage Plan met geneesmiddelenvoordelen (MAPD), heeft u slechts contact met één verzekeringsmaatschappij, wat de interactie met meerdere serviceafdelingen van het lid zou kunnen beperken.

U komt mogelijk niet in aanmerking voor een Medicare-supplement

Tenzij u zich in uw Medigap Open Inschrijvingsperiode bevindt of recht heeft op Gegarandeerde Uitgifterechten, bent u over het algemeen onderworpen aan medische acceptatie wanneer u een Medicare-supplement koopt. Sommige reeds bestaande aandoeningen of recente ziekenhuisopnames kunnen een weigering van dekking betekenen.

Sommige staten verplichten verzekeringsmaatschappijen niet om aanvullende dekking voor Medicare aan te bieden aan Medicare-begunstigden onder de 65. En in die staten die dat wel doen, kunnen de premies veel hoger zijn voor begunstigden onder de 65.

Dat zijn enkele van de redenen waarom u zich misschien wilt inschrijven voor een Medicare Advantage Plan. En voor sommige mensen is het de enige andere optie dan de originele Medicare.

Bron: David Forbes

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie