Wilt u een indrukwekkende iOS-app ontwikkelen? Hier is de checklist om te volgen

Wilt u een indrukwekkende iOS-app ontwikkelen? Hier is de checklist om te volgen

Het ontwikkelen van een volledige iPhone-app is niet alleen een veeleisend aspect van bedrijven, maar ook lonend. De lancering van iOS 11 en Apple X vorig jaar kreeg verder veel aandacht van de Apple-enthousiastelingen en opende veel mogelijkheden voor appreneurs en bedrijven om voorbeeldige apps te ontwikkelen.

Het succes van een iPhone-app is echter niet altijd een gegarandeerd feit voor de eigenaren en ontwikkelaars en veel factoren spelen daarin een rol. Hier in dit artikel bieden we enkele regels die eigenaren en ontwikkelaars moeten volgen om het succes van een iPhone-app te verzekeren.

#1 Gebruik van Swift

De meeste iOS-apps zijn geschreven in Objective-C, een objectgeoriënteerde programmeertaal, Swift kwam later op als een meer agile programmeertaal. Het maakte app-ontwikkeling sneller en was vooral gericht op de eenvoud en efficiënte prestaties. Hoewel beide even bekwaam zijn om briljante apps te bouwen, gebruik Swift omdat het voorziet in de simulatie van een app wanneer deze in ontwikkeling is en ook minder code nodig heeft om te schrijven, wat de leesbaarheid vergroot.

#2 Ontwerp UI-elementen met slimme gebaren

Door nieuwe en aantrekkelijke gebaren te definiëren, kunnen meer gebruikers naar de app gaan. Zorg er echter voor dat u eenvoudige en standaard gebruikersinterface-elementen gebruikt die overeenkomen met de apparaatplatforms waarop u zich richt. Ook het gebruik van standaardelementen, soms met een vleugje 3D, is gemakkelijk te onthouden en maakt de app intuïtief voor gebruikers.

#3 Valideer het app-idee

Het ontwikkelen van een iPhone is ongetwijfeld een eersteklas investering! Daarom moet van tevoren worden onderzocht of het idee succesvol zal werken in de toch al verzadigde markt en een goede ROI zal opleveren. De beste manier om een ​​app te valideren, is door een prototype van de app of MVP te maken en onbevooroordeelde feedback of meningen te krijgen van een paar groepen mensen.

#4 Geen login nodig

Hoewel inloggen of registratie een bepaald aspect is voor het verkrijgen van een bevestigd gebruikersbestand, zou het geen verplichte stap moeten worden nadat iemand de app heeft geïnstalleerd. In plaats daarvan moet het later worden aangeboden als een optie voor gebruikers om door de app te navigeren en gebruik te maken van sommige functies.

#5 Denk vanuit het oogpunt van de gebruiker

Als je bezig bent met het ontwikkelen van iPhone-apps, onthoud dan dat het belangrijkste doel is om de gebruikers tevreden te stellen. Ken dus goed uw doelmarkt, wat het doel van de gebruikers met de app zal zijn en hoe dat het beste kan worden gediend.

Dit zijn de vijf essentiële tips die elke app-eigenaar die indruk wil maken op de markt met een levendige iPhone-app moet weten. Krijg dus uw allereerste app voor het iOS-platform met deze bewezen regels door de hulp in te roepen van een competent ontwikkelingsbedrijf en het beste rendement te behalen.

Bron: Rob Stephen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie