Wilt u uw huis beveiligen? Hulp krijgen van Android-apps

Wilt u uw huis beveiligen? Hulp krijgen van Android-apps

Mobiele technologie vordert snel en schenkt zijn zegen aan de diverse industrieën. De huisbeveiliging wordt met de tijd slimmer, gemakkelijker, soepeler en goedkoper met behulp van de nieuwste verbeteringen op technologisch gebied. Als je een smartphone met een goede internetverbinding in je hand hebt, wordt het in het technisch onderlegde tijdperk van vandaag heel gemakkelijk om veel obstakels te overwinnen.

Wie wil er nu geen betere beveiliging voor zijn huis? Met de efficiënte hulp van iOS- en Android-app-ontwikkelingsvooruitgangen, is het handhaven van huisbeveiliging nu nog gemakkelijker, gemakkelijker en moeiteloos. Er zijn tal van app-ontwikkelingsbedrijven die u kunnen helpen bij het maken en bedenken van dergelijke creatieve en unieke apps. Kies het juiste app-ontwikkelingsbedrijf en maak je eigen mobiele applicatie. Hier is een lijst met enkele van de beste apps die opmerkelijke huisbeveiliging bieden!

#1 Alfred Thuisbeveiligingscamera
Een populaire vermelding in deze lijst is de Alfred Home Security Camera. U kunt uw oude smartphones hergebruiken met deze applicatie. Enkele van de opmerkelijke kenmerken van deze applicaties zijn live videostreaming, een goede walkietalkie-functie, toegang op afstand, zoomen, gratis cloudopslag en vele andere dingen. De meeste van de intrigerende functies van deze app zijn gratis beschikbaar. Functies zoals HD-opname zijn echter alleen beschikbaar als u een maandelijks abonnement neemt.

#2 Thuiscamera
Deze feature-rijke applicatie is beschikbaar voor meerdere platforms zoals iOS, Android, Windows en Mac. Twee afzonderlijke applicaties bieden samen opmerkelijke diensten op het gebied van huisbeveiliging. Met behulp van de camera-app zou je apparaat in een camera veranderen. Met de andere applicatie kun je deze in de gaten houden. Enkele van de noemenswaardige functies van AtHome Camera zijn bewaking op afstand, gezichtsherkenning, multi-view camerafaciliteiten, time-lapse-opname en nog veel meer. Als je wilt, kun je ook de hardwarecamera’s krijgen die bij de apps worden aangeboden. De app is gratis beschikbaar, maar niet de hardwarecamera’s!

#3 IP-webcam
Met een paar fundamentele maar cruciale functies is IP Webcam een ​​eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie en een populair item in deze lijst met apps voor thuisbeveiliging. Met deze app zou je telefoon veranderen in een externe camera. Live videostreaming, VLC-spelerondersteuning, bewegingsdetectie, ondersteuning voor videochat, Dropbox, FTP-servers enz. zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van IP-webcam. Je kunt deze applicatie krijgen zonder een cent uit te geven.

#4 WardenCam
Of je nu een wifi-verbinding, 4G- of 3G-verbinding hebt, WardenCam werkt overal vlekkeloos! Ondersteuning voor Dropbox, Google Drive, tweerichtingsaudio samen met faciliteiten voor meerdere camera’s, bewegingswaarschuwingen en detectie enz. Zijn beschikbaar in de lange lijst met functies die door deze app worden aangeboden. Deze applicatie is gebruiksvriendelijk en heeft een degelijke gebruikersinterface. Interessant is dat om deze app te krijgen, u zich niet hoeft te abonneren op maandelijkse kosten. U hoeft slechts een eenmalige minimale betaling te doen.

Er waren dus enkele van de apps voor thuisbeveiliging waarmee u hoofdpijnvrij kunt blijven!

Bron: Rob Stephen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie