Word een partner om interviews met grote namen te scoren

Word een partner om interviews met grote namen te scoren

Dus je wilt een goeroe in jouw vakgebied interviewen.

U weet dat een interview met die persoon goed zal zijn voor uw bedrijf. Voor uw geloofwaardigheid.

Het probleem is dat hun normale uurtarief daar in de stratosfeer is. U kunt goedkoper een één-op-één golfles krijgen bij Tiger Woods.

Dus hoe krijg je deze jongens aan boord?

Welnu, een van de strategieën die me in staat hebben gesteld om interviews te krijgen met leiders op het gebied van marketing en copywriting, zoals John Carlton, Ted Nicholas en Alex Mendosian, is om deze jongens te vertellen dat ik een affiliate wilde worden.

Begrijp me nu niet verkeerd. Ik heb deze jongens niet blind benaderd met dit aanbod. Ik heb eigenlijk een PR-man gebruikt die ik heb om het contact op te zetten.

Maar wat ik deed was “de deal wat zoeter maken” voor de experts. Eén blik op mijn website zou deze jongens hebben verteld dat ik kon helpen ze te promoten. Maar door mezelf in te schrijven als affiliate in hun verkoopmachine, gaf ik ze nog een reden om me een interview te geven.

Ja, ze waren me aan het helpen. Maar nu, in reële termen, hielpen ze zichzelf als mijn database besloot te kopen wat ze aanboden.

Als affiliate heb ik geholpen om de lidmaatschapssite van Ted Nicholas te promoten. Voor Alex Mendosian promootte ik zijn Tele-Seminar Secrets. En voor John Carlton heb ik zijn productlijn Copywriting Secrets aangesloten.

In beide gevallen wisten ze dat ik er belang bij had dat hun producten het goed deden. Als ik geld verdiende, verdienden zij geld.

Dus ze hebben me geholpen.

Ik denk dat het beste wat je kunt doen als je een “grote vis” wilt landen, is om tegen deze jongens te zeggen: “Ik wil voor je verkopen; ik wil een verkoper worden.” Vul vervolgens hun partnerinformatie in.

Als ze geen aangesloten site hebben, zeg dan: “Ik vind het heel leuk wat je doet en ik wil graag helpen bij het promoten en verkopen van je producten en diensten.”

Waarom zouden ze daar nee tegen zeggen? Het antwoord is dat ze dat niet zouden doen.

Dus ga erop uit en bied aan om iemands product aan te sluiten.

Het kan zijn dat u een zeer verkoopbaar interview krijgt dat u als resultaat kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie