WordPress-beveiligingschecklist voor WordPress-websites

WordPress-beveiligingschecklist voor WordPress-websites

WordPress-beveiligingschecklist

Hier is een eenvoudige checklist voor eigenaren en uitgevers van WordPress. WordPress is een van de meest populaire websiteplatforms vanwege het gebruiksgemak, maar het heeft zijn problemen, en het is vanwege zijn populariteit dat hackers dit platform gebruiken om te proberen hun malware en kwaadaardige scripts te injecteren. WordPress-beveiliging is tegenwoordig essentieel geworden om niet alleen uw website, maar ook uw merkreputatie te beschermen.

Onbekende infecties

Vaak weten WordPress-eigenaren niet dat hun website is gehackt. Alleen omdat uw website is gehackt, betekent dit niet noodzakelijk dat u een vreemd beeld ziet wanneer u uw website bezoekt. Hackers verbergen vaak het feit dat ze uw site hebben gehackt, omdat ze een mailbot hebben geïnjecteerd en spammen vanaf uw IP-adres.

Gebruik onze checklist voor de basis van een goede WordPress-beveiliging

1. Opschonen en verwijderen van spyware, malware en virussen vanaf uw pc/Mac voordat u de backend van uw WordPress-installatie betreedt

2. Maak een back-up van je website voordat je iets doet, is dit eenvoudig te doen met behulp van Backup Buddy.

3. Gebruik nooit ‘admin’ als gebruikersnaam.

4. Gebruik altijd een sterk wachtwoord.

5. Blijf op de hoogte – Zorg ervoor dat uw WordPress-installatie en WordPress-plug-ins altijd up-to-date zijn. Zie de nieuwste WP-beveiligingsupdates in de bronnen hieronder.

6. Inlogpogingen beperken – Zorg ervoor dat u de inlogpogingen terugbrengt tot ongeveer 3 pogingen. Maak het de hackers niet gemakkelijk.

7. Ongewenste WordPress-thema’s verwijderen – Als thema’s nog steeds op uw website staan ​​en ze verouderd zijn, gebruiken hackers deze om toegang te krijgen. Installeer alleen het thema dat u gebruikt en houd dat up-to-date.

8. Lenteschoonmaak – Uw WordPress-website heeft mogelijk andere mappen in de hoofdmap van uw server. Heb je ze echt nodig of zijn het ontwikkelingsgebieden. Als je de mappen niet nodig hebt, verwijder ze dan.

9. Uw hostingbedrijf – Zorg ervoor dat u een hostingbedrijf gebruikt dat gespecialiseerd is in WordPress-installaties. WordPress-servers hebben speciale aandacht nodig om uw website te beschermen.

10. Dubbellaagse authenticatie – Gebruik een extra beveiligingslaag.

Overzicht

Hoewel de bovenstaande checklist geen uitputtende lijst is, is het een basisniveau van beveiliging. Beveiliging is het begin van het proces, het dagelijks monitoren van uw website is belangrijk. We realiseren ons dat veel website-eigenaren gewoon niet de tijd of de kennis hebben, dus bieden we 3 services die u in de onderstaande bronnen kunt vinden.

We hopen dat u deze checklist nuttig vond.

Bron: Mark Barclay

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie