WordPress – Het beste CMS-platform

WordPress – Het beste CMS-platform

WordPress is open source, flexibel, SEO-vriendelijk, responsief en gebruiksvriendelijk open source CMS (Content Management System) en daarom het beste CMS-platform dat tegenwoordig wordt gebruikt. Miljoenen website-eigenaren in de wereld hebben WordPress vertrouwd om hun prachtige websites te maken. Het heeft wereldwijde community-ondersteuning met miljoenen WordPress-ontwikkelaars, gebruikers en supporters over de hele wereld. Het is open source-software die gratis beschikbaar is om te worden gedownload, geïnstalleerd en gebruikt als uw eigen software.

De statistieken zijn eerder logisch dan de woorden:

1. “Meer dan 60 miljoen mensen hebben WordPress gekozen om de plek op het web te versterken.”

-WordPress.org

2. Van de totale populatie van CMS-gebruikers wereldwijd gebruikt 48,19% van hen WordPress om hun websites te ontwikkelen. De hier vermelde gegevens zijn gebaseerd op CMS-gebruiksstatistieken op builtwith.com op 19 juli 2015.

Met deze twee voorbeelden was je misschien overtuigd om je nieuwe of volgende project op WordPress te ontwikkelen. Maar als je nog steeds in de war bent, laat me je dan details geven over hoe WordPress de ultieme oplossing is voor het bouwen van je website. Ten eerste is het waarschijnlijk het meest gebruiksvriendelijke CMS ooit. Als je niet veel technisch onderlegd bent en minder of geen idee hebt van coderen, is dit de enige en beste optie voor jou. Zelfs beginners kunnen WordPress gebruiken en voor elk doel een elegante website maken. WordPress is makkelijk te gebruiken en vereist geen HTML of PHP kennis die je nodig hebt om andere CMS platformen zoals Drupal, Joomla etc te gebruiken. WordPress biedt verschillende thema’s/templates met prachtige designs die je gemakkelijk kunt aanpassen en vormgeven. Bovendien heb je gemakkelijk toegang tot tal van plug-ins en widgets waarmee je verschillende functies aan je website kunt toevoegen.

WordPress is het beste CMS-platform omdat het kosteneffectief is. Zoals eerder vermeld, is het een open source systeem waarmee u er gratis gebruik van kunt maken. Er zijn duizenden gratis WordPress-thema’s en plug-ins van enthousiaste geeks. Bovendien hoef je niet per se ontwikkelaars, ontwerpers of programmeurs in te huren om een ​​website te bouwen, maar je kunt het allemaal zelf doen. Je bespaart dus een hoop geld.

Het is het meest populaire CMS-systeem vanwege de responsieve functie ervan. Tegenwoordig geven de meeste websurfers de voorkeur aan tablets, iPhones en mobiele telefoons boven desktops of laptops. U kunt een bredere toegang tot doelgroepen hebben als uw website responsief is en uw inhoud goed weergeeft op alle soorten apparaten, met een klein scherm of een groot scherm. Aan de andere kant is het SEO-vriendelijk. U kunt een geweldige website-inhoud maken met WordPress en meer verkeer naar uw website krijgen. Het is voor zoekmachines geoptimaliseerd, zodat uw website een betere positie krijgt dan de zoekresultaten van zoekmachines, waardoor een groter publiek naar uw website wordt geleid. Dat helpt je uiteindelijk een merk te vestigen in deze competitieve markt en de websitebezoekers te veranderen in de klanten, abonnees. Eindelijk verdien je er goed mee! Dus ik concludeer dat WordPress het beste CMS is.

Bron: Sunita Rai

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie